Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Co sie stalo?![]()
Kciuki 3mam!
kinga w. pisze:Dorota pisze:Co sie stalo?![]()
Kciuki 3mam!
Dzięki! NIc takiego. Zwykle jak się puszczam to potem tak mi zostaje. Nie mam żył na wierzchu i trudno się wkłuć. W poniedziałek musiałam zrobić badania na dziś dla kapo doc, a dziś się puszczałam. Po poniedziałku został mi dorodny krwiak w lewym łokciu, dziś mniejszy w lewym i potężna gała w prawym po puszczalstwie. Norma, ale dobrze nacieknięty uwiera przy zginaniu łapy.. Z krwiopijstwa rzadko mi się udaje wyjść tylko jedną łapą kłutą, a historie typu przebita żyła to u mnie norma. Ich naprawdę nie widać.
kalair pisze:Kinga, co Cię wykopało?! Gdzie?!![]()
bazylica pisze:Witam Was dziewczynki
wczoraj jedak napiffko nie poszłam pojechałam na drugi koniec miasta po.... rolki dla synusia. Wróciłam o 22
wczoraj miałam spotkanie z p doktor przed kursem zawodowym, bardzo miła pani, pogadałysmy sobie i powiedziała mi że jestem na świetnej drodze do.... choroby wieńcowej. ona do mnie że powinnam iść do lek pierwszego kontaktu i kontrolować cisnienie a ja do niej ze ja w zeszłym roku to nawet u naczyniowca byłam (nogi mi bardzo puchną) i skierowanie na badania mam tylko ciągle brak mi czasu na to, powiedziała żebym jednak znalazła czas bo nadwaga- 26 kg, wys ciśnienie- 140/90, szybki puls- pow 100 i puchnące nogi cały rok to nie jest dobrze i powinnam sie za to zabrać. pytanie tylko jedno kiedy?? ja wiecznie nie mam dla siebie czasu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], jarekm i 94 gości