Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zabers pisze:Oj tam, opowiadasz. Co Ty chcesz od Mikiego?Ręce ma, nogi ma, a plamek sobie nie wybierał. W dodatku są amatorzy takich własnie "plamkowców". Dziewczyna (teraz to już ho, ho, ho, -narzeczona) naszego kolegi, ma dwa takie własnie "mikusie" i mówi, że w życiu by innych nie chiała. Czyli... nie to ładne, co ładne, tylko co się komu podoba (na całe szczęscie dla nas wszystkich).
![]()
Etka pisze:ja oczywiscie bede pisac Miki Miki Miki bo go kocham
aga9955 pisze:Miki jest najsympatyczniejszym i najmniej problemowym kotem ktory tam byl. Nie ucieka, nie drapie, nie fuczy, tylko kochaaaa. To bezmiar kociego uczucia do czlowieka.
Wypieknieje w domu tymczasowym.....jestem pewna ze znajdzie staly dom ktory doceni jego milosc do czlowieka.
Jest wyjatkowy.....i pieknie gada..
Agn pisze:aga9955 pisze:chca byc glaskane i te bardziej niesmiale i te ktore pchaja sie w rece.
Przepraszam, bendem ffstrentna - Kikuju nie chce. A do niesmialych nie nalezy. Kikuju chce tylko, zeby miska byla pelna a innne koty chetne do zabawy; zas czlowiek nie platal sie na widoku.
Ale moze mi sie jeden taki wyrodek trafil...
Użytkownicy przeglądający ten dział: indestructibleperson, MB&Ofelia, puszatek, sylwiakociamama, Vafuria i 165 gości