Nie wytrzymam;-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 10, 2004 22:02 Nie wytrzymam;-)

Przy okazji zakupów dla Merwinka postanowiłam też poskładać osobną paczuszkę dla kotków z Cichego Kąta. Kupiłam trochę suchego na wagę, witaminki, jakieś gumowe piłeczki i trochę gotowców. Póki co schowałam to do reklamówki i położyłam na dno mojej szafy z ciuchami. Z szafą wiadomo - co najmniej dwa razy dziennie się ją otwiera, kot zawsze się koło mnie kręci i do szafy już nie raz właził. Ostatnio zauważyłam jego wzmożone zainteresowanie owym moim ciuchowym przybytkiem, e myślę sobie, może kocina potrzebuje ciszy i odosobnienia - to niech se posiedzi w szafie. Durna nie zorientowałam się nawet jak Emi zaczęła drapać drzwi i pomiaukiwać, żeby ją wpuścić. No to otwieram drzwi i przed chwilą moje uszy wychwyciły jakieś subtelne odgłosy rozkosznego pomlasikwania i pochrupywania. Spryciara zrobiła dziurkę w woreczku z suchym i sobie podjadała :twisted: Rozważam właśnie, czy nie umieszczać tam jej misek z żarciem. Ona jest tak wybredna, a jestem pewna, że to na co kręci nosem zniknęłoby raz dwa. Wiadomo: zakazany owoc. Ech, te koty... :D
Agatka i
Obrazek
"Koty prowokują człowieka do nieustannych wyznań miłości"
Christopher Sandt

mysikluliczek

Od: Sob sty 10, 2004 22:20

Post » Wto lut 10, 2004 23:05

Mądra kotunia :lol: :lol: :lol:
Glaski i mizianki za inteligencję :)

katanga

Od: Czw sty 01, 2004 21:50

Post » Wto lut 10, 2004 23:20

Dobry pomysł na wybredne :kitty: Wypada sprawdzić :roll: SZAFA
ixy&Dyzia
Obrazek

ixy

Od: Wto sty 20, 2004 21:30

Post » Wto lut 10, 2004 23:21

Ona tylko TESTOWAŁA :twisted: :lol:

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Wto lut 10, 2004 23:23

:D

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Wto lut 10, 2004 23:35

ryśka pisze:Ona tylko TESTOWAŁA :twisted: :lol:

Powiedziała, że się nadaje :D
Rysiu, to żarełko albo sama przywiozę, albo prześlę Ci paczkę, ok? Możesz mi dać Twój adres na priva?
Agatka i
Obrazek
Christopher Sandt

mysikluliczek

Post » Wto lut 10, 2004 23:36

mysikluliczku - tak jak napisalam w watku a adopcji, przelozylam to, co od ciebie przyszlo do reklamowki. nie podejrzewajac niczego wyszlam spokojnie do pracy. no i jak wrocilam to patrze, reklamowce przybyla dziurka. dwa potwory siedza kolo niej z niewinnymi mordkami :evil: ja od razu do torby - ile tego zjadly - na szczescie tylko troszeczke :roll: no to ja te siatke do szafy wladowalam, ustawilam jeszcze na transporterku postawionym pionowo, zasunelam drzwi i spokojnie poszlam ogladac telewizje. no i nagle slysze odglos przesuwanych drzwi i czarny wampir juz siedzi na tym transporterku. :evil: teraz siatka jest na najwyzszej polce, ale wcale spokojnie nie bede spala. ciekawe co ten spryciul wymysli, zeby sie tam dostac :roll:

Aggatt

Od: Sob sie 09, 2003 13:36

Post » Wto lut 10, 2004 23:41

Aggatt :D No te koty mnie wprost rozbrajają, egoiści :D :D :D
Agatka i
Obrazek
Christopher Sandt

mysikluliczek