alessandra pisze: Marcjanna, przybliżysz, jak stoją sprawy w maju, bo kasowo to bomba?
Tak jest - bomba

Kandydatów brak....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alessandra pisze: Marcjanna, przybliżysz, jak stoją sprawy w maju, bo kasowo to bomba?
marcjannakape pisze:I tu wielkie ukłony w strone ksiezna_kluska, która cały czas wystawia bazarki na rzecz ślepaczków!
puss pisze:piękny i widać, że kochany. trzymam kciuki za niego
sama bym chętnie wzięła na DT, ale nie wiem czy byłabym w stanie podołać...
alessandra pisze:proponuję rozpatrzenie kandydatów na maj:
Fenomenka z Azylu w Konstancinie
Muniek bez dt/ds
koteczka Oczko przewieziona do FAN (amputacja oczka i łapki)
Kicia_ pisze:Mam za to nowe wieści o Oczku. Bardzo źle zniosła zabieg. Podobno w środku wyglądało to wszystko koszmarnie. Nie radzi sobie jeszcze bez łapki i ogólnie jest bardzo, bardzo biedna. Trzymajcie za nią kciuki.
Drożdżówka pisze:zagladam do tego watku pierwszy raz, wlasnie dowiedzialam sie ze kotka znojomych oslepla z dnia na dzien bez wyraznej przyczyny , reaguje tylko na bardzo silne swiatlo![]()
moze ktos ma namiary na dobrego weta okuliste w trojmiescie, zalozylam juz watek na glownej stronie? ktos spotkal sie tutaj z podobym przypadkiem ?
ksiezna_kluska pisze:Drożdżówka pisze:zagladam do tego watku pierwszy raz, wlasnie dowiedzialam sie ze kotka znojomych oslepla z dnia na dzien bez wyraznej przyczyny , reaguje tylko na bardzo silne swiatlo![]()
moze ktos ma namiary na dobrego weta okuliste w trojmiescie, zalozylam juz watek na glownej stronie? ktos spotkal sie tutaj z podobym przypadkiem ?
chciałabym pomóc, ale nie mam pojęcia o kociej okulistyce
szukałam wątku, nie znalazłam. możesz podać link?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 105 gości