Bezpieczna Przystań- potrzebne DS i wsparcie finansowe

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto maja 12, 2009 12:56

A oto Makowa Panienka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto maja 12, 2009 13:04

Sabinka i Halszka:

Obrazek

Suricatka:

Obrazek

Sylwek:
Obrazek Obrazek Obrazek

Bazyliszkowa

Post » Wto maja 12, 2009 13:10

zagłosowałam
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Wto maja 12, 2009 13:11

Amorozo:

Obrazek Obrazek Obrazek

Barakuda:
Obrazek

Baltazar: :lol:

Obrazek Obrazek

Bazyliszkowa

Post » Śro maja 13, 2009 13:51

głos oddany :) Dostałam dzisiaj raport od Magdy, która wzięła Fiodora, same dobre wiadomości :) zaaklimatyzował się całkowicie, bawi się, je, mruczy, dał się wyczesać i w ogóle czuje się jak u siebie. Pewnie mu łatwiej jak jest w centrum uwagi, bez fukającej na niego konkurencji :) W każdym razie trafił naprawdę świetnie.
Obrazek

majcuch

Od: Czw lut 19, 2009 19:00

Post » Śro maja 13, 2009 14:58 koty

dziękuję - dostałam maila od opiekunki Fiodorka.
Fiodor nie przebywał w Ośrodku Adopcyjnym BP - miał DT u koleżanki Maryli, gdzie mieszkają tylko 2 koty.
Obrazek
Obrazek Obrazek

wydra

Od: Pt gru 22, 2006 18:20

Post » Nie maja 17, 2009 18:09

Bazyl (wtulony w pluszaka)

Obrazek

Kicia Gosposia (w czasie zabawy z krową!)

Obrazek

Bazyliszkowa

Post » Nie maja 17, 2009 18:13

no wlasnie u mnie byl fiodor :D a ze moje rude slonce jest zazdrosne nieziemsko to byly non stop wojny, az klaki fruwaly w powietrzu.
Obrazek

majcuch

Post » Nie maja 17, 2009 18:26

Kocida - piękna jak zawsze :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Bazyliszkowa

Post » Nie maja 17, 2009 21:25

Ale jaja! Własnie przeglądałam koty fundacyjne, a tam na pierwszym miejscu nie kto inny tylko mój Balkon :) Biało-bury, z blizną na pyszczku, co nadaje mu charakterystyczny grymas :) Kot ochrzczony jako Amorozo towarzyszył mi i Fuzlowi w naszych spacerach od ponad półtora roku :) Od tego czasu karmiłam go u siebie na balkonie, stąd jego imię. To właśnie przy okazji ratowania go z opresji bezmyślnych dzieciaków zimą poznałam Marylę. Bardzo się cieszę że do was trafił. Jeśli współlokatorzy zabiorą mi Franka, jeśli Marcin się zgodzi na kolejnego kota, i jeśli fundacja uzna, że jestem właściwą osobą, to będzie pierwszy kot, którego wezmę pod uwagę. Znam go dobrze, i on mnie zna, wiem jaki z niego gaduła i pieszczoch :)
Obrazek

majcuch

Post » Nie maja 17, 2009 21:26

Ale jaja! Własnie przeglądałam koty fundacyjne, a tam na pierwszym miejscu nie kto inny tylko mój Balkon :) Biało-bury, z blizną na pyszczku, co nadaje mu charakterystyczny grymas :) Kot ochrzczony jako Amorozo towarzyszył mi i Fuzlowi w naszych spacerach od ponad półtora roku :) Od tego czasu karmiłam go u siebie na balkonie, stąd jego imię. To właśnie przy okazji ratowania go z opresji bezmyślnych dzieciaków zimą poznałam Marylę. Bardzo się cieszę że do was trafił. Jeśli współlokatorzy zabiorą mi Franka, jeśli Marcin się zgodzi na kolejnego kota, i jeśli fundacja uzna, że jestem właściwą osobą, to będzie pierwszy kot, którego wezmę pod uwagę. Znam go dobrze, i on mnie zna, wiem jaki z niego gaduła i pieszczoch :)
Obrazek

majcuch

Post » Nie maja 17, 2009 21:27

Obrazek

majcuch

Post » Pon maja 18, 2009 8:32

przepraszam za potrójny wpis, miałam problem z internetem...... :oops:
Obrazek

majcuch

Post » Śro maja 20, 2009 16:55 koty

oj majcuch, majcuch.... skutek przebywania Amoroza na "świeżym powietrzu" jest następujący: brak jednego kła (z pewnością wybity, bo kot jest młody, w dodatku korzeń został i jakby coś się działo czeka go zabieg pod narkozą u stomatologa) oraz stare złamanie tylnej lewej łapy, która jest krótsza, co sprawia, że kot kuleje.
Poza tym był przeziębiony a w oczach miał Herpesa - zamiast szybkiej kastracji musiałam go najpierw przeleczyć.

Teraz w Twoim ogródku (podobno od 2 m-cy) koczuje kolejny domowy młody Balkon - czarno-biały i też go dokarmiasz.
On spędza mi sen z powiek... ale ja nie mam kompletnie miejsca na kolejnego kota - jeśli chcesz komuś pomóc, to pomóż jemu - zapraszam po klatkę-łapkę, klatkę wystawową i kuwetę, sfinansuję kastrację, testy, odrobaczenie i szczepienie.

W kwestii alergii TŻ na koty radziłabym wstawić w drzwi balkonowe dodatkowe drzwi siatkowe - wentylacja mieszkania z pewnością zniweluje problem.
Obrazek
Obrazek Obrazek

wydra

Od: Pt gru 22, 2006 18:20

Post » Pon maja 25, 2009 10:01

Lady - znalezisko osiedlowe (z cieczką) (od 23.05) - przebywa w hotelu dla zwierząt - fundacja poszukuje opiekuna
SPRAWA PILNA

tel 022 8356438
www.bezpiecznaprzystan.org.pl

Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

[poprzednia][następna]