Całość Draństwa jest boska

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:kalair pisze:Wielbłądzio pisze:Nie wiem![]()
![]()
![]()
Taką Marcelibu na przykład to można jeszcze usprawiedliwić, ma pingwina z bardzo małą domieszką bieli, ale (nie pokazując nikogo palcami) np. Kalair
...
Kto jeszcze nie ma czarnego kota, przyznawać się, trzeba natychmiast uzupełnić te braki
!!!
Ale że niby co?Mam Kretki-one są za wszystkie koty
![]()
Czarne też!![]()
Niby to, że nie masz. Czarnego. Krecice są piękne, Lafinka bardzo w moim typie, ale powtórzę za genowefą: nie mieć całego czarnego...???
skaskaNH pisze:Wielbłądzio pisze:
Casting na jelenia? No bez jaj
...
To i jelenie się już teraz kastruje??![]()
kalair pisze:Wielbłądzio pisze:kalair pisze:Wielbłądzio pisze:Nie wiem![]()
![]()
![]()
Taką Marcelibu na przykład to można jeszcze usprawiedliwić, ma pingwina z bardzo małą domieszką bieli, ale (nie pokazując nikogo palcami) np. Kalair
...
Kto jeszcze nie ma czarnego kota, przyznawać się, trzeba natychmiast uzupełnić te braki
!!!
![]()
Czarne też!![]()
Niby to, że nie masz. Czarnego. Krecice są piękne, Lafinka bardzo w moim typie :wink: , ale powtórzę za genowefą: nie mieć całego czarnego...???
A masz takiego?![]()
Lafinka ma sporo czarnego!![]()
![]()
Ale jest rozjaśniona..
Patsy pisze:Chciałabym zdementować pewne dziwne plotki o rzekomej wredocie niejakiego Licha. Wielbłąd biednego koteczka ewidentnie szkaluje, Juliś jest kochany, piękny, miziasty i mięciutki jak kacuska - a nie wredny. Wstydź się Wielbłądzio, takie historie opowiadaćCoś w tym musi być, bo chciałam go zabrać, ale jakoś się nie udało
![]()
Całość Draństwa jest boskaGodzilla zjawiskowa, Pioplusiowe paluszki do schrupania, ale najpiękniejsza to jest Dziczyzna
ulinek0 pisze:Witam serdecznie.Chciałam powiadomić Cię Wielbłądzio,że masz mojego kota.
twiggy-godzilla jest prawie idealną kopią mojej 14,5 letniej kotki Łatki.ma rude plamki w tych samych miejscach ,też drobna ,po prostu sobowtór.cała moja rodzina całkiem serio pytała się mnie czemu wystawiłam kota na allegro![]()
Bardzo mocno 3mam kciuki za małą.Sama mam 2 koty-więc pewnie lepiej by znalazła domek bezkotny....
Daj znać jakby potrzebna była pomoc z ogłoszeniami.Albo modlitwa.Albo cokolwiek
![]()
i z całego serca dziękuję, że dałaś jej szansę!!!!!!!!!!!
Anuk pisze:Wielbłądzio pisze:kalair pisze:Wielbłądzio pisze:Nie wiem![]()
![]()
![]()
...
!!!
![]()
Czarne też!![]()
Niby to, że nie masz. Czarnego. Krecice są piękne, Lafinka bardzo w moim typie, ale powtórzę za genowefą: nie mieć całego czarnego...???
Uff, ja mam czarną Mufećkę, jestem bezpieczna
Wielbłądzio pisze:kalair pisze:Wielbłądzio pisze:kalair pisze:Wielbłądzio pisze:Nie wiem![]()
![]()
![]()
...
!!!
![]()
Czarne też!![]()
Niby to, że nie masz. Czarnego. Krecice są piękne, Lafinka bardzo w moim typie :wink: , ale powtórzę za genowefą: nie mieć całego czarnego...???
A masz takiego?![]()
Lafinka ma sporo czarnego!![]()
![]()
Ale jest rozjaśniona..
Ja sobie takich chodliwych kotów nie zostawiam, zostaje tylko to, czego nie uda się ludziom wcisnąć![]()
Ale możesz przysłać, może Licho nie przypomni sobie tego, jak spacyfikował poprzednią szylkretkę - Plamcię![]()
i Lafisia się u nas przyjmie
Wielbłądzio pisze:Mówisz, że spacyfikowałaby i Liliana? Hmm, może chociaż Godzilla dałaby jej radę
![]()
Ale Lichuś zapewne w rewanżu przynajmniej by szylkreta kompletnieolał
O, jak cudnie!Wielbłądzio pisze:Ulinku, dziękuję za chęć pomocyJeżeli chodzi o Godzillę-Twiggy
, to ogłoszenia są już zdecydowanie niepotrzebne, musiałam wybierać z trzech niezłych domów, odpyliwszy też bez zbędnych dyskusji z pięć niekoniecznie-dobrych...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, jolabuk5 i 77 gości