DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 09, 2009 8:37

Chciałabym zdementować pewne dziwne plotki o rzekomej wredocie niejakiego Licha. Wielbłąd biednego koteczka ewidentnie szkaluje, Juliś jest kochany, piękny, miziasty i mięciutki jak kacuska - a nie wredny. Wstydź się Wielbłądzio, takie historie opowiadać :lol: Coś w tym musi być, bo chciałam go zabrać, ale jakoś się nie udało :twisted: :lol:
Całość Draństwa jest boska :love: Godzilla zjawiskowa, Pioplusiowe paluszki do schrupania, ale najpiękniejsza to jest Dziczyzna :1luvu:

Patsy

Od: Wto sty 15, 2008 22:12

Post » Sob maja 09, 2009 9:56

Wielbłądzio pisze:
kalair pisze:
Wielbłądzio pisze:Nie wiem :twisted: :twisted: :twisted:

Taką Marcelibu na przykład to można jeszcze usprawiedliwić, ma pingwina z bardzo małą domieszką bieli, ale (nie pokazując nikogo palcami :wink: ) np. Kalair :roll: ...
Kto jeszcze nie ma czarnego kota, przyznawać się :twisted: , trzeba natychmiast uzupełnić te braki :wink: !!!

Ale że niby co? :twisted: Mam Kretki-one są za wszystkie koty :twisted:
Czarne też! :lol: :lol:

Niby to, że nie masz. Czarnego. Krecice są piękne, Lafinka bardzo w moim typie :wink: , ale powtórzę za genowefą: nie mieć całego czarnego...???

Uff, ja mam czarną Mufećkę, jestem bezpieczna :)
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Sob maja 09, 2009 14:01

Witam serdecznie.Chciałam powiadomić Cię Wielbłądzio,że masz mojego kota :wink: .
twiggy-godzilla jest prawie idealną kopią mojej 14,5 letniej kotki Łatki.ma rude plamki w tych samych miejscach ,też drobna ,po prostu sobowtór.cała moja rodzina całkiem serio pytała się mnie czemu wystawiłam kota na allegro :twisted:
Bardzo mocno 3mam kciuki za małą.Sama mam 2 koty-więc pewnie lepiej by znalazła domek bezkotny....
Daj znać jakby potrzebna była pomoc z ogłoszeniami.Albo modlitwa. :wink: Albo cokolwiek :wink:
i z całego serca dziękuję, że dałaś jej szansę!!!!!!!!!!!

ulinek0

Od: Śro lut 11, 2009 17:24

Post » Sob maja 09, 2009 18:38

skaskaNH pisze:
Wielbłądzio pisze:
Casting na jelenia :roll: ? No bez jaj :roll: ...

To i jelenie się już teraz kastruje?? 8O
:mrgreen:

Ja akurat jestem zdania, że na wszelki wypadek należy kastrować wszystko, co urodziło się z jajami, także jelenie też :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob maja 09, 2009 18:42

kalair pisze:
Wielbłądzio pisze:
kalair pisze:

Taką Marcelibu na przykład to można jeszcze usprawiedliwić, ma pingwina z bardzo małą domieszką bieli, ale (nie pokazując nikogo palcami :wink: ) np. Kalair :roll: ...
Kto jeszcze nie ma czarnego kota, przyznawać się :twisted: , trzeba natychmiast uzupełnić te braki :wink: !!!

Niby to, że nie masz. Czarnego. Krecice są piękne, Lafinka bardzo w moim typie :wink: , ale powtórzę za genowefą: nie mieć całego czarnego...???

A masz takiego? :twisted:
Lafinka ma sporo czarnego! :lol: :lol:
Ale jest rozjaśniona.. :twisted:

Ja sobie takich chodliwych kotów nie zostawiam, zostaje tylko to, czego nie uda się ludziom wcisnąć :wink:

Ale możesz przysłać, może Licho nie przypomni sobie tego, jak spacyfikował poprzednią szylkretkę - Plamcię :( :twisted: i Lafisia się u nas przyjmie :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob maja 09, 2009 18:50

Patsy pisze:Chciałabym zdementować pewne dziwne plotki o rzekomej wredocie niejakiego Licha. Wielbłąd biednego koteczka ewidentnie szkaluje, Juliś jest kochany, piękny, miziasty i mięciutki jak kacuska - a nie wredny. Wstydź się Wielbłądzio, takie historie opowiadać :lol: Coś w tym musi być, bo chciałam go zabrać, ale jakoś się nie udało :twisted: :lol:
Całość Draństwa jest boska :love: Godzilla zjawiskowa, Pioplusiowe paluszki do schrupania, ale najpiękniejsza to jest Dziczyzna :1luvu:

Ależ pomyliło Ci się, akurat o wrednotę to ja Lichonka nigdy nie posądzałam, wręcz przeciwnie, jest superniepamiętliwy i rozczulający, samą dziwi mnie to, że nigdy nie gniewa się o te wszystkie wyzwiska, które miotam pod jego adresem :oops:... złośliwe i pamiętliwe jest tutaj za to coś innego, też bure, to, co wczoraj próbowało wylizywać Ci stopy :wink: Lisio ma 'tylko' inną koszmarnie uciążliwą wadę :crying: :twisted: , a poza TĄ WADĄ jest też piekielnie niedobry, nadpobudliwy, skręcony - prawie 5-letnie 'dziecko' z ADHD :roll:

Tak, Dunieczka jest piękna, sama wpadam w zachwyt za każdym razem, kiedy się w nią dłużej wpatruję... Żeby tylko jeszcze chociaż raz na jakiś czas dała mi się dotknąć, pogłaskać i tak dalej :roll: :twisted: ...

Wielbłądzio

Post » Sob maja 09, 2009 18:58

ulinek0 pisze:Witam serdecznie.Chciałam powiadomić Cię Wielbłądzio,że masz mojego kota :wink: .
twiggy-godzilla jest prawie idealną kopią mojej 14,5 letniej kotki Łatki.ma rude plamki w tych samych miejscach ,też drobna ,po prostu sobowtór.cała moja rodzina całkiem serio pytała się mnie czemu wystawiłam kota na allegro :twisted:
Bardzo mocno 3mam kciuki za małą.Sama mam 2 koty-więc pewnie lepiej by znalazła domek bezkotny....
Daj znać jakby potrzebna była pomoc z ogłoszeniami.Albo modlitwa. :wink: Albo cokolwiek :wink:
i z całego serca dziękuję, że dałaś jej szansę!!!!!!!!!!!

Ulinku, dziękuję za chęć pomocy :D Jeżeli chodzi o Godzillę-Twiggy :wink: , to ogłoszenia są już zdecydowanie niepotrzebne, musiałam wybierać z trzech niezłych domów, odpyliwszy też bez zbędnych dyskusji z pięć niekoniecznie-dobrych...

Pani nr 1 się zdecydowała, jutro około południa przyjeżdża po Sreberko z transporterem :dance: :dance2: Coś mi się wydaje, że to będzie kolejny dom pt. Raj na Ziemi dla Kota, że Godzilka trafi tak samo wspaniale jak Lusia :D

Draństwo żyje i ma się rewelacyjnie, zaraz zostanie uraczone bozitową kolacją. KTOŚ obszczał kąt za drzwiami :twisted: W związku z niniejszym KOGOŚ zaniosę wreszcie jutro rano do uśpienia :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Sob maja 09, 2009 19:06

Anuk pisze:
Wielbłądzio pisze:
kalair pisze:

Uff, ja mam czarną Mufećkę, jestem bezpieczna :)

Anuk, Ty się tak nie ciesz, Wielbłądek coś znajdzie... :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob maja 09, 2009 19:07

Wielbłądzio pisze:
kalair pisze:
Wielbłądzio pisze:
kalair pisze:

A masz takiego? :twisted:
Lafinka ma sporo czarnego! :lol: :lol:
Ale jest rozjaśniona.. :twisted:

Ja sobie takich chodliwych kotów nie zostawiam, zostaje tylko to, czego nie uda się ludziom wcisnąć :wink:

Ale możesz przysłać, może Licho nie przypomni sobie tego, jak spacyfikował poprzednią szylkretkę - Plamcię :( :twisted: i Lafisia się u nas przyjmie :wink:

Ha ha! Lafizdrolek raczej spacyfikowałby Ci wszystkie koty i Ciebie na dokładkę :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob maja 09, 2009 19:20

Mówisz, że spacyfikowałaby i Liliana 8O ? Hmm, może chociaż Godzilla dałaby jej radę :roll:
Ale Lichuś zapewne w rewanżu przynajmniej by szylkreta kompletnieolał :twisted:

Wielbłądzio

Post » Sob maja 09, 2009 19:30

Wielbłądzio pisze:Mówisz, że spacyfikowałaby i Liliana 8O ? Hmm, może chociaż Godzilla dałaby jej radę :roll:
Ale Lichuś zapewne w rewanżu przynajmniej by szylkreta kompletnieolał :twisted:

To może by mu darowała! :lol: :lol: Ona jest niemożliwa...A takie to słodziusie małe było... :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie maja 10, 2009 9:26

kalair pisze: Lafizdrolek

:ryk:
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Nie maja 10, 2009 11:04

I jak? Pojechała Godzilla?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie maja 10, 2009 12:49

Wielbłądzio pisze:Ulinku, dziękuję za chęć pomocy :D Jeżeli chodzi o Godzillę-Twiggy :wink: , to ogłoszenia są już zdecydowanie niepotrzebne, musiałam wybierać z trzech niezłych domów, odpyliwszy też bez zbędnych dyskusji z pięć niekoniecznie-dobrych...
O, jak cudnie! :D Oby wszystkie tymczasy znajdowały domki w tak ekspresowym tempie. Mam nadzieję, że dobro w postaci dwóch pozostałych domków się nie zmarnowało?

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Nie maja 10, 2009 15:56

Pojechała :D

Na koniec udowodniła jeszcze, że nadałam jej stosowne imię :twisted: , tj. przy wkładaniu do transportera ze strachu zdrapała mi do mięsa prawy nadgarstek :twisted:
Ale mam przeczucie, że będzie dobrze. Wydaje mi się, że będzie bardzo bardzo kochana :D

Dwie pozostałe osoby skierowałam bezpośrednio na miau, do wspomnianej wcześniej pani nr 2 mam zamiar wieczorem zadzwonić z informacją i zapytać o możliwość przekazania numeru komuś dysponującemu młodą kotką do adopcji.

A ja dziś znów padam :( Mam tonę zaległych spraw do obrobienia, masę jakichś drobiazgów do dogrania w kwestiach różnych - a ledwo chodzę... Noc cała pewnie przed kompem, niektórych zaległości nie da się już dłużej odkładać na jutro.

Buśka nie je :crying: W najbliższych planach kolejne wycieczki do wetów na konsultacje :roll: :(

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]