Dużo zdrówka dla Was! O małej Uli nie zapominając

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dalia pisze:aga9955 pisze:dalia pisze:Dagires, czy Zosia jest bardzo aktywna? duzo biega i bawi się?
spadla na wadze?
Na wadze spadlo chyba malo a Zosia zachowuje sie zupelnie normalnie.
kurde zadziwiające![]()
a da się je troche ograniczyc aktywność? chociażby nie prowokując jej do zabaw?
organizm aktywny fizycznie produkuje więcej kreatyniny
z piciem o ile pamietam jest ok
ale czy może pic więcej?
może pożyczę swoją fontannę (mam jedna nieużywana obecnie) i może pilaby więcej?
Dagires pisze:dalia pisze:aga9955 pisze:dalia pisze:Dagires, czy Zosia jest bardzo aktywna? duzo biega i bawi się?
spadla na wadze?
Na wadze spadlo chyba malo a Zosia zachowuje sie zupelnie normalnie.
kurde zadziwiające![]()
a da się je troche ograniczyc aktywność? chociażby nie prowokując jej do zabaw?
organizm aktywny fizycznie produkuje więcej kreatyniny
z piciem o ile pamietam jest ok
ale czy może pic więcej?
może pożyczę swoją fontannę (mam jedna nieużywana obecnie) i może pilaby więcej?
Dalia![]()
![]()
Dagires pisze:poprostu Cie ozłoce ,mam nadzieje ,ze Zosia zrozumie jak sie z tego korzysta a poza tym atrakcja jak nie wiem co![]()
dzieki bardzo , na prawde jestem bardzo bardzooooo wdzieczna .Oczywiscie jak tylko zakupimy Nasza to oddamy![]()
Dagires pisze:aaaa jeszcze jedno Dalia , jezeli chodzi o to spinanie sie to jakby sie uspokoiło wiec obstawiam ,ze to byla reakcja na kroplowke ale jezeli mozna oczywiscie zapobiegac czyms te spinanie sie i dreszcze to prosze o rade ,bo jeden raz jeszcze pewnie bede doswiadczac takich skurczy u Zochny a to naprawde przykry widok
dalia pisze:Dagires pisze:aaaa jeszcze jedno Dalia , jezeli chodzi o to spinanie sie to jakby sie uspokoiło wiec obstawiam ,ze to byla reakcja na kroplowke ale jezeli mozna oczywiscie zapobiegac czyms te spinanie sie i dreszcze to prosze o rade ,bo jeden raz jeszcze pewnie bede doswiadczac takich skurczy u Zochny a to naprawde przykry widok
tak jak napisałam zapytam weta.
też tak pomyślałam, bo cokolwiek by nie mówić kroplówka jednak ochładza kota (mimo podgrzania płyn kroplówkowy jednak stygnie z uplywem czasu)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 221 gości