Też mam Gacusia. Przywiozłam go ze schronu.
Jak fajnie że Ty masz Gacusia i ja mam Gacusia

Moderator: Estraven
PcimOlki pisze:Kotiko, uwielbiam czytać twoje teksty. Emanuje z nich jakiś dziwny, niesamowity i udzielający się spokój, stateczna, jak skała, pewność, a jednocześnie precyzja wypowiedzi, nie pozostawiająca nic do dodania. Dlatego pozwolę sobie odznaczyć wątek do pasywnego podczytywania. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciw. Pozdr.
MIKUŚ pisze:Hej...kotiko właśnie przeczytałam że masz Gacusia. Ależ zbieg okoliczności.
Też mam Gacusia. Przywiozłam go ze schronu.
Jak fajnie że Ty masz Gacusia i ja mam Gacusia
dzidzia pisze:Myślisz, ze to taka gra w "masz kociaki" ja tej wiosny mam naprawdę ogrom kociąt, jeszcze następne w kolejce. Nie mam pojęcia jak ja to zrobię. Ledwie trzy moje tymczasiki poszły i już mam następną trójke i to chorą w dodatku, więc conajmniej 2 tygodnie u mnie zabawią. A w kolejce czekają 2 kociaki od pewnej kotki co to się zimą przytulila do stadka kocurkow z bloku oboki trójka od kocicy z Starego Miasta. No 4 tyg kociaków to nie wydałabym i chorych tez nie ale zdrowe to szybko poszły. I dobrze bo nie mogłabym wziąć tej trojki, niestety, mam TŻ, który pilnuje, zeby za duzo kotow w domu nie było.
A i tak w tym roku moj TŻ jakis taki lagodny się zrobiłNic nie mowi. W zeszlym roku tak jęćzał jak przynioslam jakiegoś kiciolca
kotika pisze:dzidzia pisze:Myślisz, ze to taka gra w "masz kociaki" ja tej wiosny mam naprawdę ogrom kociąt, jeszcze następne w kolejce. Nie mam pojęcia jak ja to zrobię. Ledwie trzy moje tymczasiki poszły i już mam następną trójke i to chorą w dodatku, więc conajmniej 2 tygodnie u mnie zabawią. A w kolejce czekają 2 kociaki od pewnej kotki co to się zimą przytulila do stadka kocurkow z bloku oboki trójka od kocicy z Starego Miasta. No 4 tyg kociaków to nie wydałabym i chorych tez nie ale zdrowe to szybko poszły. I dobrze bo nie mogłabym wziąć tej trojki, niestety, mam TŻ, który pilnuje, zeby za duzo kotow w domu nie było.
A i tak w tym roku moj TŻ jakis taki lagodny się zrobiłNic nie mowi. W zeszlym roku tak jęćzał jak przynioslam jakiegoś kiciolca
Nie napisałam, że ja myśle, że to gra, tylko, ze niektórzy tak to traktują w moim odczuciu. Ty chyba do nich nie należysz?
O tym przerobie mogłabym przytoczyc sporo cytatów, ale mi sie szukac nie chce. Robię bazarek.
dzidzia pisze:Może i lubi sobie pomarudzić![]()
Kotika mam biało bure kociaki, zdjecia sa na pierwszej stronie mojego wątkuJeden jest prawie bialy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd i 144 gości