Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Lidka pisze:.
Suche pewnie bedzie w przyszlym tygodniu tylko sponsora poszukuje:))
Lidziu będziemy pamiętać, teraz czekamy na Martę wraca w niedzielę i rusza z ogłoszeniamichyba tez by nam się udało coś zasponsorować
Lidka pisze: Prawde mowiac pisze o sponsorze a wlasciwie nie pamietam kiedy pisalam kto to jest. A to jest Be, ktora sponsorowala spora czesc tego zarelka, ktore wam przywiozlam. Jeszcze Dorota sponsorowala ale ona raz sama zawiozla a potem ja przywiozlam.
Pisze, zeby bylo wiadomo,kto jest dobroczynca:))
Tym razem Be wspierala inne biedaki w wielkiej potrzebie ale mysle, ze jakos damy rade.
Kleo pisze:No więc, Flip podczas drogi nawet nie pisnąłdziwne bo zwykle mam koncert na minimum 2 głosy
, w domku nie chciał sam wyjść więc zostawiła otwarty kontenerek i sobie poszłam...jak wróciłam po ok.godzinie to Flip zakwaterował się w budce drapaka jest bardzo spokojny ale jak chce sie do niego zbliżyć to jest syk, warczenie i łapki idą w ruch
, to sliczny kotek jest ale bardzo nieufny, więc zrobimy co sie da żeby go oswoić, proszę trzymać kciuki za Flipka
![]()
Oczywiście moja Kleo go osyczała a Kłak jak przyjechał nowy towarzysz to na przywitanie prawie wlazł cały do kontenerka - ale rękoczynów nie było
Kleo pisze:No więc, Flip podczas drogi nawet nie pisnąłdziwne bo zwykle mam koncert na minimum 2 głosy
, w domku nie chciał sam wyjść więc zostawiła otwarty kontenerek i sobie poszłam...jak wróciłam po ok.godzinie to Flip zakwaterował się w budce drapaka jest bardzo spokojny ale jak chce sie do niego zbliżyć to jest syk, warczenie i łapki idą w ruch
, to sliczny kotek jest ale bardzo nieufny, więc zrobimy co sie da żeby go oswoić, proszę trzymać kciuki za Flipka
![]()
Oczywiście moja Kleo go osyczała a Kłak jak przyjechał nowy towarzysz to na przywitanie prawie wlazł cały do kontenerka - ale rękoczynów nie było
majencja pisze:patrząc się na te Wasze maluchy coraz bardziej się przekonuję, że moje to krzyżówki szczurów
MIKUŚ pisze:Ooooo........już jutro wraca Marta. Boże chrońcie mnie![]()
Mam nadzieję że mnie nie zabije
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], kasiek1510, Majestic-12 [Bot], puszatek i 84 gości