Sosnowiec- 18 lipiec kocia impreza str. 96 info!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 08, 2009 22:03

Piątkowo wieczorne hoop :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt maja 08, 2009 22:14

Dziś do kociarni przybył nam jeden maleńtas tak jakoś wyszło historia długa, a nie chce mi się opisywać, prawdziwy maleńtas może ma 3 tydnie, przygarneła go karmiaca kicia z 5 maluszkami, więc adoptowała jeszcze jedno :) jak włożyłam go do niej zero agresi czy zaniepokojenia, obwąchała, wylizała :) więc mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Jutro wieczorkiem podjade na kociarnię i zobaczę jak wygląda sytuacja.
Dziś Kleo zabrała naszego dzikiego Flipa - zobaczymy czy coś się z ni uda, jka nie to pojedzie do zaprzyjaźnionej wiejskiej rodziny :D
Tunis już strasznie buczy w boksie o chętnnie wylzłby na kociarnię, natomista Felix fajnie zaadoptował się w wolierze, zajął strategiczne miejsce w super koszyczku :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt maja 08, 2009 22:50

No więc, Flip podczas drogi nawet nie pisnął 8O dziwne bo zwykle mam koncert na minimum 2 głosy :lol: , w domku nie chciał sam wyjść więc zostawiła otwarty kontenerek i sobie poszłam...jak wróciłam po ok.godzinie to Flip zakwaterował się w budce drapaka jest bardzo spokojny ale jak chce sie do niego zbliżyć to jest syk, warczenie i łapki idą w ruch :roll: , to sliczny kotek jest ale bardzo nieufny, więc zrobimy co sie da żeby go oswoić, proszę trzymać kciuki za Flipka ;)

Oczywiście moja Kleo go osyczała a Kłak jak przyjechał nowy towarzysz to na przywitanie prawie wlazł cały do kontenerka - ale rękoczynów nie było :)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Sob maja 09, 2009 1:24

terenia1 pisze:
Lidka pisze:.

Suche pewnie bedzie w przyszlym tygodniu tylko sponsora poszukuje:))

Lidziu będziemy pamiętać, teraz czekamy na Martę wraca w niedzielę i rusza z ogłoszeniami :) chyba tez by nam się udało coś zasponsorować :)

Prawde mowiac pisze o sponsorze a wlasciwie nie pamietam kiedy pisalam kto to jest. A to jest Be, ktora sponsorowala spora czesc tego zarelka, ktore wam przywiozlam. Jeszcze Dorota sponsorowala ale ona raz sama zawiozla a potem ja przywiozlam.
Pisze, zeby bylo wiadomo,kto jest dobroczynca:))
Tym razem Be wspierala inne biedaki w wielkiej potrzebie ale mysle, ze jakos damy rade.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Sob maja 09, 2009 7:27

Lidka pisze: Prawde mowiac pisze o sponsorze a wlasciwie nie pamietam kiedy pisalam kto to jest. A to jest Be, ktora sponsorowala spora czesc tego zarelka, ktore wam przywiozlam. Jeszcze Dorota sponsorowala ale ona raz sama zawiozla a potem ja przywiozlam.
Pisze, zeby bylo wiadomo,kto jest dobroczynca:))
Tym razem Be wspierala inne biedaki w wielkiej potrzebie ale mysle, ze jakos damy rade.

W takim ukdładzie
SERDECZNIE DZIĘKUJEMU:
:arrow: Lidzi
:arrow: Be
:arrow: Dorocie

Za zaufanie Naszej kociarni oraz za super dobre żarełko dla kociastych :wink:
I oczywiście grzecznie czekamy na powtórkę :wink:
MIKUŚ

Post » Sob maja 09, 2009 10:05

Kleo pisze:No więc, Flip podczas drogi nawet nie pisnął 8O dziwne bo zwykle mam koncert na minimum 2 głosy :lol: , w domku nie chciał sam wyjść więc zostawiła otwarty kontenerek i sobie poszłam...jak wróciłam po ok.godzinie to Flip zakwaterował się w budce drapaka jest bardzo spokojny ale jak chce sie do niego zbliżyć to jest syk, warczenie i łapki idą w ruch :roll: , to sliczny kotek jest ale bardzo nieufny, więc zrobimy co sie da żeby go oswoić, proszę trzymać kciuki za Flipka ;)

Oczywiście moja Kleo go osyczała a Kłak jak przyjechał nowy towarzysz to na przywitanie prawie wlazł cały do kontenerka - ale rękoczynów nie było :)

Dzięki Asiu za wieści :) zobaczymy co z tego wyniknie :)
Marta masz dziś dyżur wieczorny proszę zamknij Mietka w boksie jest wolny na górze po lewej stronie, weź mu do podłożenia te szmatki co są w worku niebieskim na kociarni, nie dawaj mu nic do jedzenia. Jutro z Kuną jadą do weta.

terenia1

Post » Sob maja 09, 2009 10:08

Trzymam kciuki za dzikuska Flipa ;)

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Sob maja 09, 2009 10:18

Kleo pisze:No więc, Flip podczas drogi nawet nie pisnął 8O dziwne bo zwykle mam koncert na minimum 2 głosy :lol: , w domku nie chciał sam wyjść więc zostawiła otwarty kontenerek i sobie poszłam...jak wróciłam po ok.godzinie to Flip zakwaterował się w budce drapaka jest bardzo spokojny ale jak chce sie do niego zbliżyć to jest syk, warczenie i łapki idą w ruch :roll: , to sliczny kotek jest ale bardzo nieufny, więc zrobimy co sie da żeby go oswoić, proszę trzymać kciuki za Flipka ;)

Kleo przy twoim stoickim spokoju to najwiekszy "dzikus" sie uspokoi :* Jesteśmy całymi serduchami z Tobą i wszystkimi dużymi i maleńtasami na naszej kociarni :D
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Sob maja 09, 2009 15:52

Basiu nie dam rady podjechać wieczorem do kociarni, pamiętajcie o Mietku i zobacz jak tam kociaki u tej kici z piątką dzieciaczków , a od wczoraj z szóstką, mam nadzieję, że wszystko ok, ja jutro będę rano w kociarni bo chyba nie ma obstawionego rannego dyżuru.
I mam prośbę wpisujcie się na przyszły tydzień :D bo jak na razie pustka na grafiku :(

terenia1

Post » Sob maja 09, 2009 16:32

majencja pisze:patrząc się na te Wasze maluchy coraz bardziej się przekonuję, że moje to krzyżówki szczurów 8O

Majka a co tam u maluszków :lol: wykarmionych "pierwsią" :lol:

terenia1

Post » Sob maja 09, 2009 19:01

terenia1 pisze:Obrazek Obrazek Obrazek

:D :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob maja 09, 2009 21:11

No i se przytaszczyłam kocura na kastrację. W środę wróci na wolność jeśli jutro go wyciachamy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Sob maja 09, 2009 21:40

Ooooo........już jutro wraca Marta. Boże chrońcie mnie 8O
Mam nadzieję że mnie nie zabije 8O
MIKUŚ

Post » Sob maja 09, 2009 23:39

MIKUŚ pisze:Ooooo........już jutro wraca Marta. Boże chrońcie mnie 8O
Mam nadzieję że mnie nie zabije 8O

No właśnie :twisted: nie wiem czy Cię ktoś albo coś obroni :?

terenia1

Post » Nie maja 10, 2009 0:12

Co u szczurków ?? Ano nic dajom w dupem i wylegujom sie - czasami w koszyku :D :D ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

[poprzednia][następna]