Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociczka39 pisze:Jak trzeba będzie jakos ,czymś wspomóc to piszcie.Chociaz z Łodzi kawałek,ale może...PZDR!!!
zabers pisze:"Mała Czarna" na gwałt potrzebuje DT.
Spokojna i rezolutna. Jeśli nic się nie zmieni, jutro wraca do przytuliska.
Ma ktoś wolny "kawałek podłogi"?
Ania_NSP pisze:Gangster/Rysiek jest przytulaśny. Gdy weszłam do jego izolatki/kuchni najpierw mnie obwąchał a potem pozwolił się umieścić na kolanach.
Dobre 1/2 godziny się do siebie czuliliśmy. Podjadł trochę suchego i wskoczył na lodówkę z której poznaje teren. Trochę się boi ale nie ma porównania np do Deniska, który cały dzień siedział pod kaloryferem.
Będzie dobrze. Sądzę, że będzie chciał spać w łóżku stosownie no marzeń nowych Dużych.
Reszta domowników zjadła obiadek w swoich kącikach.
Posłanka wytrzepane z trocin właśnie się piorą. Najpierw "kolory" później jasne.
Chyba się zdrzemniemy. Lubimy spać po południu....
Ja także
Petka-P1 pisze:Ja tylko wtrącę, że Zuzia, Misiek i Denisek mają raj u Ani .... Misiek chyba każdego kto przyjdzie wita i domaga się głasków.... Zuzia ciekawa kocia dama.... a najważniejsze, że Denisek już się nie chowa
aga9955 pisze:zabers pisze:"Mała Czarna" na gwałt potrzebuje DT.
Spokojna i rezolutna. Jeśli nic się nie zmieni, jutro wraca do przytuliska.
Ma ktoś wolny "kawałek podłogi"?
![]()
![]()
![]()
zdrowa testy ujemne.....prosze..
anna57 pisze:Zrobiło się bardzo niesympatycznie![]()
Nie lubię takich klimatów, bo jestem bardzo nieasertywna, nie podoba mi się to.
Jeżeli jest problem z Paprochem, to wezmę go do siebie.
Mój syn ma wolny pokój znowu i mogę go przetrzymać.
Wyleczę Paprocha...nie ma sprawy, jak to jest jakiś problem.
Przy moich dziesięciu, jeden więcej na tydzień nie robi problemu...
Zaznaczam, że wszelkie inne sprawy, związane z Przyborówkiem, również finansowe i logistyczne mnie nie interesują i nie dotyczą, chwała najwyższemu zresztą
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55 i 156 gości