Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:kalair pisze:Jutro..Cały dzionek w pracy,zapomniałam..
"Jutro " już sie kończy a zdjątko gdzie ?![]()
Witajcie wieczorową porą.
U nas niestety nie jest najlepiej , Kropusia drapie sie że hej mimo podawanie przezemnie niewielkich ilości leków tak więc raczej nic nie uchroni mojej śliczności przed bardzo stresującą wizytą u Wetki, gdyby nie owe rozdrapania wszystko byłoby ok , pannica rozrabia z koleżanką ile wlezie śmigając po pokojowo - balkonowych włościach , gdyby nie rozdrapany Kropciowy pyszczek , ech .......................
![]()
Jak tu można myśleć o miłym weekendzie Mruczko![]()
Nie wiedziałam, że znow macie kłopoty
![]()
Tak mi smutno![]()
A na Wystawę noga bedzie jak nowa![]()
Pozdrawiamy![]()
kalair pisze:A to też kotek...ale jakoś nieruchliwy.Nie mogę się z nim pobawić..Czemu?
Lafinka
bubor pisze:kalair pisze:A to też kotek...ale jakoś nieruchliwy.Nie mogę się z nim pobawić..Czemu?
Lafinka
Z takim sie najfajniej bawi Laffizdrolku , nie pacnie łapką ani nie ugryzie![]()
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:A to też kotek...ale jakoś nieruchliwy.Nie mogę się z nim pobawić..Czemu?
Lafinka
Z takim sie najfajniej bawi Laffizdrolku , nie pacnie łapką ani nie ugryzie![]()
Nie wiem Wujku..Ja bym wolała za nim biegać,ale nie chce uciekać.
Lafinka
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:A to też kotek...ale jakoś nieruchliwy.Nie mogę się z nim pobawić..Czemu?
Lafinka
Lafinka
Zawsze możesz pogonić sie z Iriską
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:A to też kotek...ale jakoś nieruchliwy.Nie mogę się z nim pobawić..Czemu?
Lafinka
Lafinka
Zawsze możesz pogonić sie z Iriską
Czasem...ale ona jest leniwa!
Lafinka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, MAU i 93 gości