DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 08, 2009 7:52

Lemoniada pisze:Nie wiem jak to się stało, ale chyba nie widziałam zdjęć Godzilli... :roll: :oops:

Cafnąć się trza kilka stronek. Okularki? 8) :lol:

Bure koty są najpiękniejsze na świecie. W zależności od światła, pory dnia - ich kolory: futerka i oczu zmieniają się. Dziś o godz. 5,09 myślałam, że rozniosę burego Meosia, który był potwornie głodny i chodził po domu i mówił: "auł, o!" (Meo nie miauczy). Wstałam, dałam jeść, miałam piasek pod powiekami, bo jeszcze było półtorej godzinki do spania. Ale się rozćmuchałam i już koniec z dospaniem. Przed godz. 8 Meonik ślicznie mył swoje urocze brzusio, patrzył na mnie równie uroczo i właśnie układał się do drzemki. A ja ledwo co na oczy patrzę...i w robocie siedzę.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt maja 08, 2009 9:10

Witam Kasię, Draństwo i wszystkie Cioteczki :smokin:

Bure jest piekne, to fakt ;)
Tylko nie wiem, czy uda mi się doczytać, o jakie Bure tym razem chodzi ;)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Pt maja 08, 2009 9:10

Widzisz Moniczko, bo wszystkie marmurki to podłe bestie :wink: , a nie mówiłam?
Kiedy wpadniesz po SWOJEGO marmurka nr 2 :twisted: ?

Anuk
, o Tobie i o Twoich dzieciach właśnie pomyślałam w kwestii przekierowywania :lol:

Lemoniadko, mam kilka nowych ładniejszych zdjęć Godzi, są już nawet w moim kompie, tylko jak dotąd nie zdążyłam ich pozmniejszać :oops: , postaram się zrobić to jutro...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt maja 08, 2009 9:18

skaskaNH pisze:Witam Kasię, Draństwo i wszystkie Cioteczki :smokin:

Bure jest piekne, to fakt ;)
Tylko nie wiem, czy uda mi się doczytać, o jakie Bure tym razem chodzi ;)

Tym razem chodzi o whiskasowego trikolora, po którego stanęła już od wczoraj kolejka :wink: Srebrno-kremoworudo-białe cudo, po raz pierwszy w życiu takie widzę...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt maja 08, 2009 9:21

Wielbłądzio pisze:Tylko trochę smutne, że... Że jak pojawia się taki zjawiskowy cudak w chodliwych i unikalnych kolorach - to już pierwszego dnia ustawia się po niego kolejka... A po najcudowniejsze na świecie czarne czarciątka :1luvu: , burasy, krówki, łaciatki itp. nikt się nie ustawia, chociaż mnie na przykład (pewnie z przekory :oops: ) takie 'zwykłe', typowo umaszczone koty podobają sie znacznie bardziej od wszystkich 'niezwykłych"... No dobra, przyznawałam się już: klasyczne czarne szylkretki uwielbiam, zaraz po diabłach :wink: - ale z rudopodobnych to tylko szylkretki wydają mi się naprawdę tak wyjątkowo piękne :twisted:

Ja szukałam czarnego, kot musi być czarny. Ale jeden wystarczy :roll: tym bardziej, że od razu trafił się egzemplarz niewybrakowany (w przeciwieństwie do reszty :roll: ). Trochę byłam rozczarowana jak się okazało, że czarny jest niechodliwy. No jak można nie mieć czarnego kota?
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt maja 08, 2009 9:29

Nie wiem :twisted: :twisted: :twisted:

Taką Marcelibu na przykład to można jeszcze usprawiedliwić, ma pingwina z bardzo małą domieszką bieli, ale (nie pokazując nikogo palcami :wink: ) np. Kalair :roll: ...
Kto jeszcze nie ma czarnego kota, przyznawać się :twisted: , trzeba natychmiast uzupełnić te braki :wink: !!!

Wielbłądzio

Post » Pt maja 08, 2009 10:08

Wielbłądzio pisze:(...) Taką Marcelibu na przykład to można jeszcze usprawiedliwić, ma pingwina z bardzo małą domieszką bieli, (...)

Dlatego my w 4/5 obchodzimy 13-go w piątki Dzień Czarnego Kota 8) .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pt maja 08, 2009 10:11

Wielbłądzio pisze:Widzisz Moniczko, bo wszystkie marmurki to podłe bestie :wink: , a nie mówiłam?

Eeee... :roll: , niech jeszcze posiedzi Ślicznota u Ciebie troszeczkę. Wiesz, na pewno się bardzo przyzwyczaiła do swojego "DT" 8) , ja naprawdę nie chcę koteczka stresować taką zmianą warunków...
:smokin:

Marcelibu

Post » Pt maja 08, 2009 10:39

Wielbłądzio pisze:Nie wiem :twisted: :twisted: :twisted:

Taką Marcelibu na przykład to można jeszcze usprawiedliwić, ma pingwina z bardzo małą domieszką bieli, ale (nie pokazując nikogo palcami :wink: ) np. Kalair :roll: ...
Kto jeszcze nie ma czarnego kota, przyznawać się :twisted: , trzeba natychmiast uzupełnić te braki :wink: !!!

Ale że niby co? :twisted: Mam Kretki-one są za wszystkie koty :twisted:
Czarne też! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt maja 08, 2009 10:40

Wielbłądzio pisze:
Tym razem chodzi o whiskasowego trikolora, po którego stanęła już od wczoraj kolejka :wink: Srebrno-kremoworudo-białe cudo, po raz pierwszy w życiu takie widzę...

Gdzie to cudo? Popatrzę, nie.. :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt maja 08, 2009 11:10

Ja-Ba pisze:Bure jest piękne..
Obrazek

Wiem to!
Moje własne: bure z białym i całe czarne.
Ale tymczasy mam prawie zawsze wzorcowo bure!
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Pt maja 08, 2009 11:18

Wielbłądzio pisze:Widzisz Moniczko, bo wszystkie marmurki to podłe bestie :wink: , a nie mówiłam?

Anuk
, o Tobie i o Twoich dzieciach właśnie pomyślałam w kwestii przekierowywania :lol:

Lemoniadko, mam kilka nowych ładniejszych zdjęć Godzi, są już nawet w moim kompie, tylko jak dotąd nie zdążyłam ich pozmniejszać :oops: , postaram się zrobić to jutro...

Podłe kalumnie!
Tonio jest przekochany, słodziak malusi. Nie ma niec podłego w Tonieczku! A siusia tam gdzie trzeba!
Ps.: Dziękuję za pamięć o moich dzieciach.
Szkoda tylko, że osoby przekierowywane tak rzadko dzonią po raz drugi :(
Mówią, że tak, że oczywiście, zadzwonią za chwilę i potem nie dzwonią. :(
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Pt maja 08, 2009 14:30

Ano niestety. Ci, którzy mieli odezwać się do jopop, też jak na razie olali...

Wielbłądzio

Post » Pt maja 08, 2009 15:21

Wielbłądzio pisze:Oto i Godzilla w swojej własnej filigranowej osóbce :wink: :
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ufff, melduję, że dokopałam się wreszcie do fotek tego cudeńka :love:
Mam tylko nadzieje, że za ten wyczyn nie dostanę jakiejś marmurkowej nagrody :strach:

P.s. Kasieńko, doczytałam, co prawda trochę pobieżnie, ale widzę, że u Ciebie lepiej, że jednak jest jakieś światełko w tunelu i lepszy nastrój. Bardzo się cieszę, tak trzymaj :ok:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Pt maja 08, 2009 16:47

Kochanie, o Marmurka to musiałabyś teraz zapytać już Marcelibu nie mnie, toć ON przecież - jak sama deklaruje na trzeźwo -jej :mrgreen:

Ano lepiej ciut ciut. Odżyłam dzięki pracy, a trochę dobrego humoru odzyskałam po ujawnieniu postępku niejakiej szarejszeelmy :smiech3:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]