Tu wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4391237#4391237
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Z tym płaceniem to różnie bywa.
Walercia zapłaciła ostatnio pełną stawkę(fakt, że przyjął ją nie dr Garncarz, tylko pani doktor). A wiadomo było, że kotek bezdomny, z innymi urazami
marcjannakape pisze:Anna_33 pisze:Co do Gosika, to dokladnie tak jak napisala CC, nie ma mozliwosci pomoc tylko jemu.![]()
Jedyna mozliwa pomoc, to zabrac go stamtad...
Po tym co dzis przeczytałam o znikamiu jedzenia itp., to sie lekko załamałam![]()
Miałam nadzieje, ze jednak jakos cała sytuacja w przytulisku sie poprawi, a tu d...![]()
marcjannakape pisze:marcjannakape pisze:Anna_33 pisze:Co do Gosika, to dokladnie tak jak napisala CC, nie ma mozliwosci pomoc tylko jemu.![]()
Po tym co dzis przeczytałam o znikamiu jedzenia itp., to sie lekko załamałam![]()
Miałam nadzieje, ze jednak jakos cała sytuacja w przytulisku sie poprawi, a tu d...![]()
Na razie sytuacja u Gosika nie jest fajna![]()
Tam giną leki, karma...
Bardzo potrzebny jest DT!
Never pisze:marcjannakape pisze:marcjannakape pisze:Anna_33 pisze:Co do Gosika, to dokladnie tak jak napisala CC, nie ma mozliwosci pomoc tylko jemu.![]()
Na razie sytuacja u Gosika nie jest fajna![]()
Tam giną leki, karma...
Bardzo potrzebny jest DT!
Tylko ze on ma FIV. Gdyby był zdrowy, śmiegałby już z moim Zombiczkiem po balkonie. Pytałam już tyle osób, nikt takiego kota nie chce. Nie ma żadnego sposobu zabezpieczenia rezydentów przed zarażeniem opórcz izolacji, prawda?
Kicia_ pisze:Melduję, że mały bezoczek z wrocławskiego schronu jest juz w DT u Mruczeńki
dellfin612 pisze::evil: czasami zdarzają się cuda
może i Gosik będzie miał to szczęście
Never pisze: Nie ma żadnego sposobu zabezpieczenia rezydentów przed zarażeniem opórcz izolacji, prawda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 58 gości