Smutaskowo Dorci44 - 17.05.09 Grześ (') POŻEGNANIE :(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 07, 2009 21:22

dorcia44 pisze:jak szybko wszystko wywróciło się do góry nogami,jak bardzo jestem niczym bez Grześka..... :cry:

Dorciu, po kolei wszystko się rozsupła. Nie jesteś w tej chwili w stanie fizycznie być we wszystkich miejscach na raz. Wszystko wymaga czasu - mnie się zdaje, że mimo że mikrą to Ty bardzo energetyczną kobietą jesteś. Miałaś tyle lat parasol (rzadkość) - teraz sama musisz wszystko załatwić, ale tu są tacy co Ci nie odpuszczą.

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Czw maja 07, 2009 21:26

przytulam Dorciu Ciebie ... wyspij sie choc troszke, Twoja SILA jest potrzebna Grzesiowi :D

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Czw maja 07, 2009 21:34

powinnam sie położyć ,ale myślę czy by coś jednak nie zjeść :oops: coś gorącego :oops:
w termosie flaki których tż. nie zjadł ..nieraz myslę że to zbrodnia że ja jem ,że chcę jeść a on nie może ,myśle że jak jem to go zdradzam..

takie straszne rzeczy mi chodzą po głowie ...

ale ja silna jestem

to chwilowe

ktoś pytał o wnusie ,nie widziałam jej już długo ,nie mam kiedy ,ale zdrowa ,gaworzy ,jak nie spi to cała chodzi ,łapie się za kolanka i syn twierdzi ze robi sobie kołyskę z...siebie .

u tż. byli koledzy ,widziałam jak się ucieszył ,ale natychmiast zasnął :cry:

postali chwilę ,porozmawiali ze mną i pojechali ..
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw maja 07, 2009 21:46

dorcia44 pisze:w termosie flaki których tż. nie zjadł ..nieraz myslę że to zbrodnia że ja jem ,że chcę jeść a on nie może ,myśle że jak jem to go zdradzam..takie straszne rzeczy mi chodzą po głowie ...
ale ja silna jestem to chwilowe

Coś musisz jeść - koniecznie nawet na noc :wink:

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Czw maja 07, 2009 21:46

Musisz jeść Dorotko... jak Grzesiu nie może, on biedny umęczony tą chorobą... a leki swoje też robią.... Dorotko nawet jak PKS-em jedziesz, jak prasujesz, jak jesz...pomyśl, że my wszyscy martwimy się o Ciebie i myśli o Tobie.... Daga ci dała witaminy...czy ty je jesz :?: :?: :?:

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Czw maja 07, 2009 21:52

no właśnie, właśnie - o to samo zapytałam wcześniej :(

Dorotko, to teraz wyobraź sobie, że nie jesz, bo nie masz czasu, bo to "zdrada", bo coś... że nie jesz i jedziesz do męża i mdlejesz gdzieś w pociągu, wchodząc/wychodząc z niego... ja to mam takie wizje, bardzo przepraszam, ale się martwię, wszyscy się martwimy

MUSISZ jesc, dla Grzesia, jak nie dla siebie
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Czw maja 07, 2009 21:55

dorcia44 pisze:powinnam sie położyć ,ale myślę czy by coś jednak nie zjeść :oops: coś gorącego :oops:
w termosie flaki których tż. nie zjadł ..nieraz myslę że to zbrodnia że ja jem ,że chcę jeść a on nie może ,myśle że jak jem to go zdradzam..

Zjedz, kochana, zjedz.
To jest OK.

Musisz miec sily dla Grzesia.

A jak nie zjesz flaczkow... to wyrzucisz?

Serdecznosci!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw maja 07, 2009 23:56

Dorciu, jedz, Słonko! Musisz mieć siłę, by Grzesia swojego podtrzymywać i o niego się troszczyć! Jedz, bo niejedzenie wpędza w stany depresyjne jeszcze bardziej... to pętla... nie jemy, bo się zadręczamy mysleniem, organizm słabnie, sil witalnych brak i coraz czarniej przed oczami... Jedz, bo musisz swoje stadko mieć siłę obsłużyć! I przytulaj i Grzesia, i zwierzaki! I od siebie, i od tych, którzy myślą ciepło o Waszej walce!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pt maja 08, 2009 7:15

dzień dobry moje dobre :aniolek: :aniolek:

Była u mnie Kaja888 ,wspaniała dziewczyna,jej dobroć i uśmiech ,rada podbudowała mnie ...brak słów żeby podziękować wam za wszystko ,nieraz sobie myśle skąd macie tyle cierpliwości do mnie :oops:

zbieram się do kupy ,staram się myśleć na zasadzie jakoś będzie ..ale to chyba jeszcze nie ten etap.

Jeszcze pół godz. i dzwonie do Grzesia ,nie tak dawno to on od świtku kukał do mnie ...

a pare miesięcy temu ja budziłam go do pracy dziarskim (i wrednym) kukurykuuuuu i tak piałam nad nim a on obiecał ze kiedyś pyszny rosołek na tyk kogucie ugotuje
to było przecież nie tak dawno...
u nas zawsze było wesoło ,było przekamarzanie się ,droczenie ,zabieganie o drugą osobę...

nie sposób nie cofać się wstecz,ale to tak boli...

Gadzina pognał do Oliwki ,dziś Karolinka poszła do szkoły..

Karolina to wspaniała dziewczyna i zwraca się do Grzesia tato ,on tak czekał na te słowa.

psy śpią ,koty też ,zimno się zrobiło ,pochmurno ...

Sreberko wczoraj nawet niezle zjadł ,potarmoszony ,wyczochrany ,poszturchany...chyba wtedy zapomina o bólu paszczy i je...ale za czym wezmie się za jedzenie to chwilami tracę cierpliwość

:oops:

Tytek szaleje z Pyzą,zaczęły się gonitwy po domu.

a ja chyba polecę do sklepu ,nastawie rosołek może dziś zje...
a może taką aromatyczną zupkę na świeżej włoszczyznie...
Obrazek

dorcia44

Post » Pt maja 08, 2009 8:35

Dorciu niesamowita kobieto przytulam i trzymam kciuki
Nataniel lat 12:)

Alina1971

Od: Sob maja 21, 2005 17:33

Post » Pt maja 08, 2009 9:07

jakbyś do tej zupki pod sam koniec gotowanka wrzuciła pokrojonego ZIELONEGO ogóreczka to masz pyszna ogóreczkowa o bardzo delikatnym smaku. Może Grzesio spróbuje-bo to taki kwaskowaty smak-tylko nie mów ,ze to ja tak mówiłam bo nie tknie :lol: :twisted: Wiesz jaki on na mnie ciety jedzeniowo...... :?
Serniczek

Post » Pt maja 08, 2009 9:10

Dorciu, kochanie, jesteś bardzo dzielna i niesamowita.
Musisz jeść i musisz żyć - dla Grzesia, dla dzieci, dla wnusi, dla zwierzaków. I Ty o tym doskonale wiesz. A że takie myśli przychodzą - że nie powinnaś, że zdradzasz i takie tam - no cóż, pozostaje odganiać je jak czarne, drapieżne ptaszyska.
Przytulam całym sercem. Mało się odzywam, ale jestem.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Pt maja 08, 2009 9:43

Dorciu, ciepłe myśli i kciuki - dla Ciebie i dla Grzesia...

agabor

Od: Pt lut 29, 2008 17:40

Post » Pt maja 08, 2009 10:17

Dorciu jestem i koniecznie musisz zadbać o siebie, musisz mieć dużo siły dla Grzesia.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pt maja 08, 2009 10:34

Gotuje rosołek ,taki mieszany drób ,cielęcina ,kawałek wołka ..świeża włoszczyzna ,to nic że niezdrowa ,ale tak pięknie pachnie

zrobię Serniczku dwie szklanki w jednej rosołek z kaszą manną w drugiej ogórkową...
niech tylko zje...

muszę kupić małe termosiki .

i chyba wezmę bilet tyg. bez sensu codziennie kupować i przepłacać

spytam w PKS o miesięczny.

wczoraj we Włochach była kraksa ,delikatna ,dwie kobiety się pukneły...oczywiście zrobił się korek z dwóch stron ulica nieprzejezdna ,trąbienie ,wyzwiska ,krzyki ..gniew a ta kobieta bezradna jak dziecko bo strzeliła poduszka powietrzna ,zablokowała się kierownica ,szok...i nikt do pomocy ,stali tak w kilkadziesiąt samochodów ,co któryś się urwał reszta paliła się ze złości ,drwin i docinków o epitetach nie wspominając...

podeszłam do kobiety ,spytałam czy pomóc w zepchnięciu ,bo przecież na to czekała ,obie pchałysmy na oczach kilkudziesięciu samochodów i nikt ,żaden facet nie podniósł tyłka...
w ostatniej chwili dołączył do nas mężczyzna i wiadomo poszło sprawniej...po paru chwilach nie było śladu po korku .

i tu warto zanucić sobie piosenkę Danusi Rin ..Gdzie ci mężczyzni
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]