Zofia&Sasza pisze:Agneska pisze:Zosia, ja już otrząsnęłam się z pierwszego szoku. Zeby wyjechać najpóźniej o 7 z domu, to najpóźniej o 5 muszę wstać.![]()
Chyba w niedzielę całkiem odmówię wstania.
Nie masz piesów, co?
Mam.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Agneska pisze:Zosia, ja już otrząsnęłam się z pierwszego szoku. Zeby wyjechać najpóźniej o 7 z domu, to najpóźniej o 5 muszę wstać.![]()
Chyba w niedzielę całkiem odmówię wstania.
Nie masz piesów, co?
_espresso pisze:W wyniku remanentow w szafie chetnie oddam dla p. Ireny:
- 8 podkoszulek z dlugim rekawem i 2 z krotkim;
- 1 bluzke koszulowa sztruksowa;
- 2 sweterki (1 z golfem, 1 rozpinany na suwak)
Sa jeszcze 2 koszule flanelowe w krate, ale duze - a o ile pamietam, p. Irena jest drobna kobieta. Jakby co, tez chetnie oddam.
Poza tym moze sie przydadza:
- 1 poslanie w kratke dla sredniego psa;
- 2 miski metalowe dla psa;
- 3 duze reczniki, ciut postrzepione (na poslanka?)
Dorzucilabym tez 10 kartonikow Bozity dla kotow.
Czy to wszystko sie przyda? jesli tak, to komu i gdzie moglabym te rzeczy podrzucic? mieszkam na Zoliborzu (metro Marymont), ale moge sie tez gdzies dalej przejechac.
MalgosiaD pisze:A ja po tym co napisała CC jakoś nie mam ochoty robić prezentów p.Irenie. Kotom jak najbardziej, ale stwierdzenie, że "dobrze, że kilka umarło przed naszym przyjazdem..." stawia p.Irenę w moich oczach w dość "dziwnym" świetle. Wychodzi na to, że zabranie stamtąd zwierzaków było krzywdą dla nichNie wiem, mam dziś za ciasny berecik by skonstruować mądre wnioski
Zofia&Sasza pisze:Prawie? Dla mnie fotel samoprzemieszczający się to wprost horror
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], olabaranowska, puszatek i 1300 gości