Aniu wiesci z rana to takie, ze kotki sa 2 wychodzace i pani sie zgadza .
Pani jest bardzo starsza i niedołezna.
Sama nie złapie i nie dowiezie i w tym najwiekszy problem.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny: Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."(z I.Krasickiego)
a skąd je trzeba zabrać? ja jestem mobilna, ale drogi przez most podjąć się mogę samochodem tylko wieczorem albo w weekend...
(nie lubię stać w korkach)
Małgosia kotki sa chyba na Woli, z tego co zrozumialam, wiec w Twoim rewirze Klinika talonowa jest w tygodniu do 22:00, a w ujkend do 14 albo 16 nie pamietam.
Kot i kotki sa w domku na ul Pustola rog Sowinskiego .
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny: Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."(z I.Krasickiego)
czarna ciężarna co u mnie się żywi w pracy, okazała się sąsiada. Sąsiad ma jeszcze burą. Sąsiadka już się zgodziła na sterylkę, ale mąż ją wyśmiał. Powiedział, że jak będzie za dużo, to łep pod młotek i do dołka...
Kombinuję co zrobić. Jeszcze ją pourabiam, al jak nie da się, to będę próbować łapać u mnie, choć żadko do mnie przychodzą.
Kaja a jakbys tak kotke podprowadzila na kilka dni.... moze facet nie zauwazy Sasiadka moze bedzie chciala wspolpracowac.
A niezaleznie czy sie uda czy nie, to jakis numerek Ci zarezerwowac?
Kotki z Pustola okazaly sie nie domowe, ale ogrodowe... Generalnie zobowiazalam sie pokryc koszty kastracji tego kocurka (on tez podobno mieszka na ogrodzie). Wstepnie rezerwuje nr 20. Dzis wieczorem bede znala szczegoly.
Dziekuje serdecznie za sfinansowanie kastarcji kotka starszej pani z ul. Sowińskiego .
Meggi dzieki Pieniadze za kocurka juz poslalam. Zaraz go dopisze w zestawieniu. Ciesze sie, ze gladko poszlo. Predzej czy pozniej o tych dwoch kotkach tez trzeba pomyslec.
Kicia oczywiscie bierz kotke i zanos na sterylke. W pw Ci napisalam jakie sa zasady.
Zatem stan rezerwacji na teraz wyglada tak: nr 18 - Legnica nr 19 - Strup nr 20 - Strup nr 21 - Kicia91
Pieniazki sa na wszystkie, wiec tylko Drogie Panie łapac!