Kotków 7.Agatka [*]. Zapraszamy do nowej edycji.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 04, 2009 13:53

dopiero fotki zauważyłam na poprzedniej stronie , Rademenes piekny jak nigdy!Czarliś jaki grubiutki! wszyscy piękni i szczęsliwi :D
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Pon maja 04, 2009 14:03

witamy majowo z nadzieją, że ten miesiąc przyniesie tylko dobre wiadomości z domku Ani :ok:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro maja 06, 2009 18:05

Witamy po małej przerwie spowodowanej problemami z łącznością z netem. Już jest ok. Jednak dziewczyny miały rację - to tylko kabel, dziś dostałam nowy od cioci Biamili :1luvu:
U nas po staremu, spokojnie. Koty ok, tylko duża źle się spisała i dostała jakiegoś zapalenia żyły w nodze z zakrzepami - w związku z czym kociaste zadowolone, bo duża bardziej stacjonarna, w domu z nogami do góry przesiaduje, a psiaste mniej, bo spacerki za krótkie. no cóż, wszystkim nie dogodzisz 8)
Praktyka na kotach na coś się przydaje, bo teraz duża sama sobie robi zastrzyki :lol:
Dzisiaj dzień gości. Rano wizyta takiej nie forumowej cioteczki z workiem prezentów (ślczne legowiska, aktualnie tam nie potrzebne). A po południu wpadła na chwilkę ciocia biamila z kabelkiem, i przy okazji jeszcze jak zwykle z prezencikiem dla chrześniaka czyli Radusia :D
Za oknem brzydko, mokro, ciemno, pada deszcz. więc nowe legowiska przydają się jak znalazł. Oto mała sesyjka pośniadaniowej drzemki. Tylko Radzio, jak zwykle, zwarty i gotowy :) (za Radziem ściana obdzierana własnoręcznie przez dużą z tapety z myślą o malowaniu :oops: )

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Śro maja 06, 2009 18:55

W legowiskach to zawsze kocia miłość kwitnie :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro maja 06, 2009 18:58

W końcu Aniu jesteś "na linii" :wink: całe szczęście, że kabel zadziałał :D
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Śro maja 06, 2009 19:00

Bardzo mnie cieszą dobre wieści z Waszego domku :D .

Widać, że kociaste wpadły w deszczowy nastrój :lol: , a Anka z nogami na górze też chodzić nie może :lol: , więc wszyscy odpoczywają, z czego Duża całkowicie zasłużenie.

Też brałam te zastrzyki :strach: , bo których się ma brzuch sino-bordowy. Są jednak bardzo skuteczne. Anuś zdrowia życzę!!!!

honda11

Post » Czw maja 07, 2009 10:01

mój tata te zastrzyki teraz bierze(clexane czy jakoś tak).ślicznie Radziu wygląda, błyszczący, piękny, jak wszystkie kociaste u Ciebie.dużo zdrowia zyczę i siły! :D
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Czw maja 07, 2009 12:44

honda11 pisze:Bardzo mnie cieszą dobre wieści z Waszego domku :D .

Widać, że kociaste wpadły w deszczowy nastrój :lol: , a Anka z nogami na górze też chodzić nie może :lol: , więc wszyscy odpoczywają, z czego Duża całkowicie zasłużenie.

Też brałam te zastrzyki :strach: , bo których się ma brzuch sino-bordowy. Są jednak bardzo skuteczne. Anuś zdrowia życzę!!!!

Wzięłam 16 tych zastrzyków po operacji kolana. Mój brzuch nie zmienił koloru :lol:

Anuś buziaczki!
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Czw maja 07, 2009 15:05

Mój tylko po pierwszym trochę zmienił :wink:

Anka

Post » Pt maja 08, 2009 22:00

Aniu, co u Twojego zwierzyńca słychać ?

I jak twoje zdrówko? Mam nadzieje, ze duzo lepiej :)

Dbaj o siebie

ElaKW

Od: Śro mar 05, 2003 15:50

Post » Pt maja 08, 2009 22:20

Boo77 pisze:

Wzięłam 16 tych zastrzyków po operacji kolana. Mój brzuch nie zmienił koloru :lol:

Anuś buziaczki!

kto by pomyślał, że tyle miaukowiczek się kuje :lol:

honda11

Post » Sob maja 09, 2009 8:50

honda11 pisze:
Boo77 pisze:

Anuś buziaczki!

Normalnie jakieś pod-forum lekomanek można by założyć :lol:
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Sob maja 09, 2009 8:53

Anka pisze:
Rademensik kłania się pięknie cioci biamilce i cioci Izabeli :) :
Obrazek Obrazek Obrazek

RA-DE-ME-NE-SIK :D
Jaki on teraz śliczny :love:

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Sob maja 09, 2009 9:24

Boo77 pisze:
honda11 pisze:
Boo77 pisze:

Anuś buziaczki!

Normalnie jakieś pod-forum lekomanek można by założyć :lol:

:ryk:

Anka

Post » Nie maja 10, 2009 9:01

Rano po obudzeniu się przeżyłam wielką radość - po raz pierwszy zobaczyłam Charlisia bawiącego się tak na całego :1luvu: . Koty wywlekły z szafki coś czego raczej wywlec nie powinny - bandaż elastyczny. W razie zaplątania się może być nie wesoło :strach: . Ale pomijając to widok Charlisia był przecudny. Polował na bandaż jak na jakiegoś węża - cofał się, skakał z rozbiegu, przewracał się, walczył :D . Już od jakiegoś czasu wydaje mi się, że Charliś coraz pewniej i szybciej drepcze, ale dzisiaj to już był szczyt - oczywiście sztywnego kręgosłupa nie zwinie jak kot, ale ogólna sprawność ruchowa wydaje się coraz lepsza, i to bez żadnych moich zabiegów. No i psychicznie - kotek jak nowy :D . Ostatnio brany na kolana z zapałem udeptuje mrucząc jak traktorek :D . Straszne przeżycia cofają się powoli w niepamięć.

Anka

[poprzednia][następna]