kothka pisze:Witaj Ineczko
Ceść Ciociu
Inka
Moderator: Estraven
kothka pisze:Witaj Ineczko
Avian pisze:Dzień dobry opuszczonym i głodnym cały dzień koteczkom

Dorota pisze:...bry... Nusieczko!
kinga w. pisze:Czeeeść, Inuś! Duża znowu całymi dniami dłubie - ledwie mi się udało do kompa dobić żeby się szybciutko przywitać i pewnie znowu zminimalizuje forumowanie. Ech!
Kłaczek zrezygnowany
trawa11 pisze:Ineczko co porabiasz![]()
![]()
Duza posła do pracy, Psot i Kuku śpią. Ale moze popatsę pses okno, bo jakieś goopie ptasyska latają i chcą nam do mieskania zaglondać. To moze by je postrasyć...MaryLux pisze:trawa11 pisze:Ineczko co porabiasz![]()
![]()
Ciociu, nudzę sięDuza posła do pracy, Psot i Kuku śpią. Ale moze popatsę pses okno, bo jakieś goopie ptasyska latają i chcą nam do mieskania zaglondać. To moze by je postrasyć...
talaaa pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:Ineczko co porabiasz![]()
![]()
Ciociu, nudzę sięDuza posła do pracy, Psot i Kuku śpią. Ale moze popatsę pses okno, bo jakieś goopie ptasyska latają i chcą nam do mieskania zaglondać. To moze by je postrasyć...
a u nas ulubione okno okupuje nowy kudłaty Bajzel![]()
i nie możemy wejść na nie...
a własnie za tym oknem jest drzewko na którym jest karmnik no i ptaki go straszenia![]()
Z&K

MaryLux pisze:talaaa pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:Ineczko co porabiasz![]()
![]()
a u nas ulubione okno okupuje nowy kudłaty Bajzel![]()
i nie możemy wejść na nie...
a własnie za tym oknem jest drzewko na którym jest karmnik no i ptaki go straszenia![]()
Z&K
A ja nawet zadnego karmnika nie widzęęęęęęęęęęęęę
maciejowa pisze:Czesc Inko! U mnie dzisiaj sloneczko swieci. Chyba wybiore sie na rejs moja Łodzią, bo Duza chce mnie zabrac do wetki. Ma tam byc jakas nowa KURACJALepiej, zeby mnie nie znalazla.
Mru Kapitan
MaryLux pisze:A to?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], pibon i 38 gości