Jana pisze:Koteria ma terminy dopiero na koniec maja. Ale trzeba rezerwować, bo za chwilę będą terminy już na czerwiec.
Jak jest procedura zapisowa?
Dzwonić poprostu?
Moderator: Estraven
Jana pisze:Koteria ma terminy dopiero na koniec maja. Ale trzeba rezerwować, bo za chwilę będą terminy już na czerwiec.
Prakseda pisze:W piwnicy przeznaczonej dla kotów, nie można nic zrobić, bo trwają tam jakieś prace hydrauliczne czy inne remontowe. Piwnica będzie dostępna kiedyś tam.
To oznacza, że teraz po sterylizacji mamy wypuścić koty na podwórko, czyli dalej będą wchodzić do wszystkich pomieszczeń. By je umieścić w tej jednej piwnicy, trzeba będzie drugi raz łapać.
Nie można tak po prostu skrzyknąć się i podjechać na łapankę, bo trzeba zgrać p. Marię i dozorcę, który musi otworzyć piwnicę a on jest dochodzący.
Zdenerwowałam się, przyznam.
Pani M. miała podobno powiedziane, że ludzie z forum mają załatwione wszystko - miejsca w lecznicach, sprzęt, samochody, a nawet wszystko do urządzenia piwnicy. Tak mi mówiła.Nie wiem co w tej sytuacji robić. Trzeba mieć gdzie sterylizować z przetrzymaniem.
Dopóki nie mamy zaklepanych lecznic, nie ma co startować z łapankami. Powiedziałam p. Marii, że jak coś uda się załatwić, będziemy się kontaktować.
Czy mogę Was prosić o zgaszanie możliwości sterylkowych z przetrzymaniem?
Może Koteria pomoże?
Agneska pisze:Przepraszam za OT, ale chciałabym zwrócić uwagę, że należy ostrożnie podchodzić do tego co pani M. mówi.
Prosimy telefonować w sprawach:
• przywozu i odbioru - Ośrodek - 870 22 55 (godz. 9-17)
• innych, pilnych - kierownik Anna Wypych - 603 651 044
• medycznych - lek. wet. Iwona Kłucińska-Petschl - 502 642 932
Migota pisze:Dodzwoniłam się. Talony na Pradze czekają na podpis p. burmistrz, ale kto wie kiedy ona znajdzie na to czas. Od poniedziałku czekają.Na ten tydzień bym nie liczyła, ale może po niedzieli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 213 gości