dagmara-olga pisze:duże zdjęcie widzę - nie otwiera się ale jest wielkie!
Ja je widzę na ekranie, wzięłam inny kod
Moderator: Estraven
dagmara-olga pisze:duże zdjęcie widzę - nie otwiera się ale jest wielkie!
kociczka39 pisze:Ineczko,czy to biało-czarne słodkie z przewagą białego to może Ty?
Myszka ma czuja
Obok mnie jest Psot, ten biało-pręgowany. A solo biało-carny, ale ubrudzony, to znajomy Duzej, Łazior [*]tosiula pisze:Witaj IneczkoWiesz może kiedy wróci słoneczko?
Toril

kociczka39 pisze:Oo to czyli mój czuj jest do..............
Śliczna czarnulka jesteś.Kiedyś daaawno temu moja Duża miała 2 czarne kotki.A to Psotek,puchatek,mmmrrraaauuu.
Łoj Łazior [*]? buuuummmrraaauuu
Myszka smutna
MaryLux pisze:tosiula pisze:Witaj IneczkoWiesz może kiedy wróci słoneczko?
Toril
Nie wiem

MaryLux pisze:
Łazior był dość długo ulicznikiem, mimo to nie zatracił ufności do ludzi. A dobrzy ludzie karmili go, zrobili mu budkę... W końcu Dobry Koci Duch znalazł Mu Domek. Ale Łazior miał już wtedy zaawansowaną mocznicę, mimo starań Domku i cudownych lekarzy Łazior przeniósł się za TM.
tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:Witaj IneczkoWiesz może kiedy wróci słoneczko?
Toril
Nie wiem
Szkoda. Duża pewnie nie otworzy nam dzisiaj balkonuBędzie narzekać, że jej zimno.
Toril
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:
Łazior był dość długo ulicznikiem, mimo to nie zatracił ufności do ludzi. A dobrzy ludzie karmili go, zrobili mu budkę... W końcu Dobry Koci Duch znalazł Mu Domek. Ale Łazior miał już wtedy zaawansowaną mocznicę, mimo starań Domku i cudownych lekarzy Łazior przeniósł się za TM.
Szkoda kocia,dobrze że zdążył troszkę zaznać dobroci jeszcze
MaryLux pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:Witaj IneczkoWiesz może kiedy wróci słoneczko?
Toril
Nie wiem
Szkoda. Duża pewnie nie otworzy nam dzisiaj balkonuBędzie narzekać, że jej zimno.
Toril
Ale tak naprawdę to mnie tes zimno
MaryLux pisze:
Fakt. Ale aż dziw, że nawet okoliczni chuligani Łaziorowi nie dokuczyli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 40 gości