ale z Ciebie ranny ptaszek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tosza pisze:Znów czuje w obowiązku przywołać autorkę watku do porządku(autorka już będzie widziała, o co chodzi).
A przy okazji-szukałam autorki w sobotę pod Arkadami, ale jak ją miałam znaleźć, skoro udzielała się w tym czasie w swoim watku. Cos mi się pokiełbasiło z terminami
![]()
bazylica pisze:Kinga jak miło Cię znowu zobaczyć![]()
kinga w. pisze:Tosza pisze:Znów czuje w obowiązku przywołać autorkę watku do porządku(autorka już będzie widziała, o co chodzi).
A przy okazji-szukałam autorki w sobotę pod Arkadami, ale jak ją miałam znaleźć, skoro udzielała się w tym czasie w swoim watku. Cos mi się pokiełbasiło z terminami
![]()
Tosza! We w sobotę to tam siedział mój młody ja byłam w piątek i niedzielę!
Autorka nie bardzo wie o co chodzi w kwestii porządku...![]()
.
kinga w. pisze:Tosza pisze:Znów czuje w obowiązku przywołać autorkę watku do porządku(autorka już będzie widziała, o co chodzi).
![]()
W kwestii formalnej - jak pogoda nie nawali będe w piątek i sobotę, w niedzielę albo młody albo plaża bo mam komunię bratanka.
Tosza pisze:kinga w. pisze:Tosza pisze:Znów czuje w obowiązku przywołać autorkę watku do porządku(autorka już będzie widziała, o co chodzi).
![]()
.
O KOTY chodzi, o KOTY!! Czy możesz przy okazji od czasu do czasu napisać, co u nich słychać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 73 gości