Na grzybach się nie znam i nie przerabialam tego u koteczków.
Moderator: Estraven

MarciaMuuu pisze:No i wykąpaliśmy dwa gnojki wczoraj. Wypłoś znowu się posiusiał, ale już ma dobry humor, przyszedł nawet do nas spać (a tam otwarte okno, paskud nie chciał pod kocyk
). Kiruni też się oberwało z prysznica, bo ma maową sierść i duży łupież, a jak ją wyczesywałam wczoraj to odlazł kawalinek taki strupopodobny, który mógłby przypominać początek grzyba.
Mię zaprosiliśmy do łazienki, żeby sobie popatrzyła na nich w odwecie za znęcanie się nad jej kocistością
JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:No i wykąpaliśmy dwa gnojki wczoraj. Wypłoś znowu się posiusiał, ale już ma dobry humor, przyszedł nawet do nas spać (a tam otwarte okno, paskud nie chciał pod kocyk
). Kiruni też się oberwało z prysznica, bo ma maową sierść i duży łupież, a jak ją wyczesywałam wczoraj to odlazł kawalinek taki strupopodobny, który mógłby przypominać początek grzyba.
Mię zaprosiliśmy do łazienki, żeby sobie popatrzyła na nich w odwecie za znęcanie się nad jej kocistością
![]()
![]()
alus1 pisze:JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:No i wykąpaliśmy dwa gnojki wczoraj. Wypłoś znowu się posiusiał, ale już ma dobry humor, przyszedł nawet do nas spać (a tam otwarte okno, paskud nie chciał pod kocyk
![]()
![]()
o tak![]()
niech się dziewczyna napatrzy może załapie
MarciaMuuu pisze:A rano jeszcze mi się przysnęło i przysniło (przez 10 minut!), że znaleźliśmy rano na Kirze cały placek bez futra, za to z grzybem![]()
. Potem TŻ zawołam mnie do łazienki i się obudziłam
. A ja od paru dni o nim myślałam i zastanawiałam się, czy maila nie wysłać z pytaniem, co tam u kota słychać Tymek skończy niedługo rok, ale nadal zachowuje się jak mały kociak. Wszystko go ciekawi i jest bardzo chętny do zabawy. Ale nie wygląda już jak maleństwo - waży 6 kg i ma ogromny apetyt.
Georg-inia pisze:
jak sie odzywasz do psów? bo mnie ciekawi?....?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], włóczka i 39 gości