DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 03, 2009 0:43

Wielbłądzio pisze:Takie co to wpadają w euforię na widok byle gumki :twisted: ?
Sama wpada w euforię na widok kota, a biednej Nornisi się czepia :roll: Każdy ma jakiegoś bzika, nie? :lol:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Nie maja 03, 2009 0:48

Wpadanie w euforię na widok kota raczej nie grozi śmiercią, nawet jeżeli trafi się taka na przykład Godzilla :wink: A przy lwach i tygrysach jestem na wszelki wypadek znacznie bardziej powściągliwa w okazywaniu uczuć :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie maja 03, 2009 0:52

I słusznie, ręce masz tylko dwie, po co je tracić bez sensu :wink:
Lecę zaraz spać, do czego i Ciebie zachęcam :D Dobranoc!

Lemoniada

Post » Nie maja 03, 2009 0:55

Dobranoc, ja też się kładę :D
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie maja 03, 2009 7:18

Hejka Wielbłądku! :wink:
Poranne buziaki dla Drani! Pioplusia szczególnie! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie maja 03, 2009 9:08

Przekażę :wink:
Draństwo w osobach Juliana, Nurci i Godzilli zażywa właśnie wiosennego powietrza zza siatki :D Mała zakumplowała się z Pluszem, Maciejkiem i Duńką... no i zrobiła się piekielnie niedobra - kiedy się ganiają, wszystko fruwa :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Nie maja 03, 2009 12:36

Wielbłądzio pisze:Przekażę :wink:
Draństwo w osobach Juliana, Nurci i Godzilli zażywa właśnie wiosennego powietrza zza siatki :D Mała zakumplowała się z Pluszem, Maciejkiem i Duńką... no i zrobiła się piekielnie niedobra - kiedy się ganiają, wszystko fruwa :twisted: :twisted: :twisted:

Ale krew się nie leje? :lol: No cóż,energia rozpiera na wiosnę! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie maja 03, 2009 22:12

Padam na mordę. I chce mi się płakać.
Nie rozumiem tej pieprzonej niesprawiedliwości, jaka panoszy się na tym świecie. Dlaczego cierpią i umierają istoty dobre, o złotych sercach, umiejące kochać i bardzo przez kogoś kochane, istoty, które nigdy w życiu nikogo nie skrzywdziły, istoty w całej swojej dobroci i bezinteresowności tak bezbronne...? A rozmaite podlce, fałszywce, złodzieje, lafiryndy bez krzty honoru i godności, łajdacy płci obu i inne szemrane kreatury - żyją sobie beztrosko, miło i zdrowo, nierzadko na czyjś koszt, bez cienia poczucia winy i co najgorsze bezkarnie... Gdzie jest ten tzw. Bóg...?
Przepraszam wszystkie osoby wierzące :oops:

Koty żyją. Buś nie je.
Nie napiszę nic więcej, bo ryczę :oops:

Wielbłądzio

Post » Nie maja 03, 2009 22:16

Wielbłądku, nie wątp w Boga... On jest i bardzo kocha, tylko my czasami tego nie dostrzegamy.
Nie wiem co się stało, ale przytulam mocno-mocno :(

Lemoniada

Post » Nie maja 03, 2009 22:22

Nic, co dotyczyłoby mnie w tej chwili bezpośrednio :( Jedno nie dotyczy w ogóle, drugie dotyczyło i bolało jakiś czas temu (boli w zasadzie nadal, ale na szczęście coraz mniej) - ale płaczę, bo zwyczajnie nie mogę pojąć :( :( :(

Wielbłądzio

Post » Pon maja 04, 2009 9:51

Busia jedz :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon maja 04, 2009 9:56

Busia jedz :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto maja 05, 2009 0:17

Ech, powrót do normalności mnie jednak wykańcza :roll:
Nie nie, ja wcale nie narzekam, wręcz przeciwnie, cieszę się z tego powrotu jak nie wiem co i z radości aż klaszczę uszami, pół roku w domu to zdecydowanie wystarczająco, gdybym miała siedzieć dłużej to chyba bym do reszty oszalała (pisząc 'do reszty' zawsze zdaję sobie sprawę z faktu, że od lat nie istnieje żadna, najmniejsza nawet 'reszta' :twisted: , ale niech tam)... Wolę już to zmęczenie, niedospanie i słabnięcie niż chroniczną gnuśność i zamęczanie się bezproduktywnymi myślami...
Tylko na garby padam i ryję nosem w ziemi :roll: , wybrakowana jestem jakaś, zdezelowana :twisted:

Busiek je tyle co nic. Kilka razy na dobę po dwa-trzy chrupki :( Naprawdę już nie wiem, co mam z nią robić, chyba zadzwonię do dra Turosa zapytać o homeopatię (sam napisał o tym artykuł - dzięki Nordstjerna :wink: !), w międzyczasie wybierzemy się z Marcelibu do jej wetki, może pojadę jeszcze do kogoś z Białobrzeskiej na konsultację...
Obawiam się, że ona jest wyjątkowo beznadziejnym przypadkiem :cry:

Młodociane srebrne cudo pojutrze idzie pod nóż, małym ślicznym whiskaskom mówimy stanowcze nie :twisted: :wink:

Loliszek zwalił z wieszaka i obszczał mój nowy kąpielowy ręcznik :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto maja 05, 2009 6:49

Obrazek :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto maja 05, 2009 10:01

Hej hej z pracy, szefowej jeszcze nie ma ;)

A ja już z lekka drżę o Srebrniaka... Niby wygląda na okaz zdrowia, ale jest taka drobniutka i chudziutka, a poza tym jeszcze dzieciak, trochę się boję o tę jej sterylkę :roll:

Cholernica nad ranem nażarła się do rozpuku. Zamiast zwyczajowych 2-3 chrupek (maleńkich, sanabelle adult) zjadła co najmniej dwa razy tyle :twisted:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]