» Śro maja 06, 2009 11:48
Witam. Dzięki violavi odnalazłam watek Seleny. Melduje sie w DT. Lena bo na takie imię reaguje u mnie przyjechala w niedzielę rano. Tak dobrze sie schowala, że razem z córka szukałyśmy jej przez 2 godziny. Gdyby nie otwarła swoich zielonych wielkich oczu, to w życiu byśmy jej nie znależli na DVD. W poniedziałek ( jak pisałam na watki Omegi teraz Misi ) bylismy u mojej vetki. Ogólne badanie pobranie krwi na pełną morfologię i na drugi dzień diagnoza. W poniedziałek stwierdzono: świerzbowca w uszch( czyszczenie i zakrapianie Akaryl-żelem), oczy z wysiękiem ropnym ( zamiast kropli na razie okłady ze świetlika), skóra i futerko suche i łuszczace się ( olej z żółtkiem do jedzenia ). Po morfologi: kotka odwodniona i głodzona. Od niedzieli kiedy ważyła 1,850 dzisiaj waży 2,230. Szkoda, że nie widzicie jak odgania moje koty od miski z jedzeniem. Je bez przerwy a własciwie z przerwa na spanie a popija swoja ulubioną śmietanką wysoko tłuszczową.W ostateczności wodą, ale wtedy "warczy"?!Przedtem spała po drugiej stronie kołdry aby nie widzieć moich kotów, teraz rozkłada sie w środku stada i chrapie. Za 2-3 tygodnie powtórzymy pełna morfologię, ale moja vetka stwierdziła że to bedzie czysta pro forma. Zdjecia Lenki ma Boo77 ( ja nie umiem wklejać).
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM

[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]