Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:PILNIE NA GWAŁT POTRZEBNE DT DLA MALUTKICH KOCIĄT Z OLIWY
Dzwoniła do mnie Aga kolejny kot od pana Tomka w stanie tragicznym .....bardzo pilnie potrzebne DT dla kociaków dopóki jeszcze żyją i da się je uratować![]()
CZY JEST KTOŚ CHĘTNY POMÓC MALUSZKOM ?????????
Agnieszka Marczak pisze:Dzisiaj rano za TM odeszły dwa kotki od Pana Tomka
Kocurek i koteczka dwa pręguski
Uśpiłam je![]()
![]()
[*][*]
dorkonst pisze:Jeśli możecie,to pomóżcie....
Dzisiaj zadzwonił do mnie pewien pan,który dokarmia koty na terenie swojego zakładu pracy.Wczoraj okociła się kotka,jego podopieczna.
Ma siedem kociat.Dzwonił,bo słyszał,że sterylizuję bezdomne kotki(bezpłatne sterylizacje)i prosił o pomoc.Mogę mu pomóc wysterylizować bezdomną kotkę,ale nie mam miejsca dla kotki i jej siedmiu maluchów.Sama mam już pięć kotów i w tej chwili nie mogę być nawet DT.
Pan stwierdził,że nie ma sumienia uśpić kotków,że zostawi ten problem facetowi,który rozwiąże ten problem tzn.worek i utopienie !!
Zwracam się o pomoc,choć wiem,że chyba musiałby się zdarzyć cud,żeby znaleźć dom DT dla kotki i jej kociaków,ale muszę spróbować wszystkiego!
Chciałabym też nawiązać z wami współpracę,bo działanie w pojedynkę jest bardzo trudne w tym temacie.
Pod koniec ubiegłego roku nawiązałam kontakt z p.Sabiną,ale potem zajęta byłam innymi sprawami i tak się to jakoś rozeszło.Zresztą bałam się,że bardziej będe potrzebowała pomocy od was niż sama będę mogła pomóc.
Jednak problem bezdomnych kotów i niesienie im pomocy,to zadanie ,które mnie w tej chwili przerasta.Chętnie więc dołaczę do was i postaram się pomagać w miarę swoich możliwości.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości