DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 01, 2009 21:02

Wielbłądzio pisze: Jest bardziej namolna niż Maciuś - choć dotąd opcja pt. 'bardziej' wydawała mi się niemożliwością :roll:

:strach:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt maja 01, 2009 21:05

alus1 pisze:
Wielbłądzio pisze:Do tego niezbędna jest kreatywność - wynik pracy komórek mózgowych :roll: :twisted:

zawsze może być kreatywny przy zwracaniu kredki :twisted: w ten lub inny sposób :twisted:

Jak dotąd, jeszcze nie zwrócił. I wcale mnie to nie cieszy :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt maja 01, 2009 21:06

Rozumiem, że Pioplunio żyje i nie ma sensacji...
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Pt maja 01, 2009 21:06

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze: Jest bardziej namolna niż Maciuś - choć dotąd opcja pt. 'bardziej' wydawała mi się niemożliwością :roll:

:strach:

Maciek widząc jej wyczyny skapitulował. Nawet nie próbuje domagać się czułości i pchać na kolana 8O , Mała ma monopol.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt maja 01, 2009 21:10

Anuk pisze:Rozumiem, że Pioplunio żyje i nie ma sensacji...

Żyje i chyba nic nie wskazuje na to, żeby miał zamiar przestać :roll: Mam nadzieję, że nic mu nie będzie...
Dwuletni kot pożerający kredki jak kociak albo jakieś inne przygłupie dziecko :roll: , kretyn :roll: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pt maja 01, 2009 21:12

Wielbłądzio pisze:
Anuk pisze:Rozumiem, że Pioplunio żyje i nie ma sensacji...

Żyje i chyba nic nie wskazuje na to, żeby miał zamiar przestać :roll: Mam nadzieję, że nic mu nie będzie...
Dwuletni kot pożerający kredki jak kociak albo jakieś inne przygłupie dziecko :roll: , kretyn :roll: :twisted:

Kredki nie powinny być toksyczne, przecież są dla dzieci, które biorą je do buzi itd. Ale trzeba Goopola obserwować.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt maja 01, 2009 21:18

Jego akurat to trzeba non-stop obserwować :twisted: , moja wina, nie powinnam była zostawiać rozsypanych jadalnych kredek w zasięgu paszczy tego idioty :roll:
Obserwuję na co dzień bacznie jednego Szkieleta, jednego Notorycznego Olewacza z ADHD i jednego Kompletnego Głupka - tylko oczu mi na nich wszystkich tak jakby brakuje :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pt maja 01, 2009 22:06

Debil ma się nieźle, właśnie dokazuje z szeleszczącym motylkiem z kocimiętką. Wygląda na to, że przeżyje :wink:

Wielbłądzio

Post » Sob maja 02, 2009 7:51

A była już zielona kupka? :twisted:
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Sob maja 02, 2009 7:58

Anuk pisze:A była już zielona kupka? :twisted:

Kredka była turkusowa.
Jak zdrowie Drani i Namolnej oraz ich Pańci :wink:
[*]15.06.2003-13.10.2008[']Kotka nie z Miau

remember2

Od: Wto mar 03, 2009 14:08

Post » Sob maja 02, 2009 8:04

Więc poprawiam się natychmiast:
Czy była już turkusowa kupka? :twisted: :twisted:
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Sob maja 02, 2009 22:38

Żadnej turkusowej ani turkusowopodobnej nie odnotowano, wszystkie byly w tradycyjnych kolorach :twisted: Za to kretyn ma się absolutnie rewelacyjnie, dzisiaj dla odmiany uparcie usiłował poparzyć sobie poduszeczki o gorącą płytę kuchenki :roll: ... Zdjęłam czajnik dosłownie na kilka sekund, zalałam herbatę i postawiłam ponownie - nie zdążył biedak przez ten czas nastąpnąć na płytę, w związku z czym potem, nieutulony w żalu, przez dobrą godzinę albo i dłużej, usiłował bawić się w odsuwanie czajnika na bok :roll:

A Pańcia obudziła się po bożemu rano, z zamiarem pojechania i dzisiaj do dziewczyn do Kafki... Niestety, po wyjściu z wanny znów zrobiło jej się słabo, gwiazdki przed oczami, nogi z waty... Stwierdziłam, że lepiej będzie chyba jednak zostać w domu... i swoim zwyczajem przespałam cały dzień :twisted: Wkurza mnie już to mdlenie, kto wie kiedy i gdzie będzie każdy następny raz :roll:

W spaniu towarzyszyły mi na zmianę dwie czarne namolne kocice, jedna chuda jak cholera :wink: , a druga wiecznie zaflukana :roll: Kocice spały mi na ręce, wtulały się w twarz, całowały nochalami w usta... Moje kochane wierne Córeńki :1luvu:
Ch. Ch. COŚ je. "Coś" stanowiło jak dotąd niestety chyba tylko kilka drobnych chrupek, ale niedawno postawiłam jej miseczkę z gourmetem i z tego co widziałam, następne "coś" ubyło... Trudno mi wyobrazić sobie, że takie ilości jej wystarczają, szczególnie uwzględniając dostępną mi "skalę porównawczą" :roll: :twisted:

Srebrna Namolnica też OK, polubili się chyba trochę z Plusiem, bo właśnie się ganiają :wink: Z powodów niezależnych ode mnie (jw.) :twisted: znów jej nie obfociłam :oops: ...

Wielbłądzio

Post » Sob maja 02, 2009 23:34

Pioplunio to mój ulubieniec , jestem w połowie part one i :ryk:
naprawdę masz talent
kciuki za Ch. Ch.
I dużo zdrowia dla Pańci
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Nie maja 03, 2009 0:01

A ja lubię kotki grzeczne i spokojne, takie jak Nornisia :love:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Nie maja 03, 2009 0:39

Takie co to wpadają w euforię na widok byle gumki :twisted: ?
BTW wczoraj minęło dokładnie dwa lata, jak to krówsko żyje na kredyt :wink:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]