MRU i ŁATEK -Watek do zamknięcia :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 01, 2009 12:33

A gdzie to nasz przystojniacha?Alle wczoraj mi Duża żarcia suchego nakupiła,mojego ukochanego.I jeszcze jedną zabawkę,se dzisiaj z nią poszalałam aż się zmęczyłam,teraz sobie paczę z okienka jak te świństwa z topoli latają
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt maja 01, 2009 14:20

kociczka39 pisze:A gdzie to nasz przystojniacha?Alle wczoraj mi Duża żarcia suchego nakupiła,mojego ukochanego.I jeszcze jedną zabawkę,se dzisiaj z nią poszalałam aż się zmęczyłam,teraz sobie paczę z okienka jak te świństwa z topoli latają

a jakie żardełko lubisz?
Jaś zaciekawiony

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Pt maja 01, 2009 15:04

Dorota pisze:Mru?!

Mru zaniepokojony bardzo

Mruuuu?!

Jestes?!

Mru na granicy wytrzymalosci
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt maja 01, 2009 15:53

Mrukretku, uspokój się..Mrubisek na pewno odpoczywa.
Kretki Uspokajające
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt maja 01, 2009 15:59

kalair pisze:Mrukretku, uspokój się..Mrubisek na pewno odpoczywa.
Kretki Uspokajające

Nie wiem.
Mruuuu?!

M.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt maja 01, 2009 17:07

bazylica pisze:
kociczka39 pisze:A gdzie to nasz przystojniacha?Alle wczoraj mi Duża żarcia suchego nakupiła,mojego ukochanego.I jeszcze jedną zabawkę,se dzisiaj z nią poszalałam aż się zmęczyłam,teraz sobie paczę z okienka jak te świństwa z topoli latają

a jakie żardełko lubisz?
Jaś zaciekawiony

Uwielbiam purinę pro-plan i bosza,najczęściej wyjadam purinę,ale bosza też jem,żeby Dużej nie było przykro,że kupuje a nie chcę jeść,mrrrraaauuuu

Myszka litościwa
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt maja 01, 2009 17:20

Dziendobrywieczór.
Duza dopiero wlaczyla komputer :roll: Najpierw wylegiwala sie dluuuugo w lozku, pozniej robila obiad, pozniej wszyscy Duzi gdzies sobie poszli i dopiero wrocili. Strasznie bylem ciekawy co dzisiaj u Was slychac, ale nie wlaczyli mi komputera. Nawet balkon zamkneli jak wychodzili :evil: Na szczescie znow jest otwarty. Duza polozyla posciel na balkonie. Chyba dla mnie, zeby mi wygodnie bylo lezec, no bo po co innego? 8O To ide polezec.
Mru poscielowy

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Pt maja 01, 2009 17:39

no f końcu jesteś nasz przystojniacho,moja Duża co kawałek właziła czy jesteś,nawet Dużego z kompa na moment wykurzyła.Ale jak już jesteś to se poleż,ufff,mrrraaauuu

Myszce ulżyło
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt maja 01, 2009 20:17

maciejowa pisze:Dziendobrywieczór.
Duza dopiero wlaczyla komputer :roll: Najpierw wylegiwala sie dluuuugo w lozku, pozniej robila obiad, pozniej wszyscy Duzi gdzies sobie poszli i dopiero wrocili. Strasznie bylem ciekawy co dzisiaj u Was slychac, ale nie wlaczyli mi komputera. Nawet balkon zamkneli jak wychodzili :evil: Na szczescie znow jest otwarty. Duza polozyla posciel na balkonie. Chyba dla mnie, zeby mi wygodnie bylo lezec, no bo po co innego? 8O To ide polezec.
Mru poscielowy

Mru to u Was te mniejsze Duże rano nie wstają wcześnie??
mnie obudzili o7 :!: :!: :!:
My nie mamy balkonu ale podobno będę wychodził na spacerki na dwór

bazylica

Post » Pt maja 01, 2009 20:18

Jestem Myszko :)
Duza oglada w pudle grajacym jakis film i okropnie glosno sie smieje :? Powiedziala mi, ze tego Pawlaka, to ona ogladala juz milion razy, ale i tak oglada, bo bardzo lubi. I zawsze sie smieje. Mam nadzieje, ze nie bedzie ogladac znowu tego zbyt szybko..
Mru nie mogacy spac

maciejowa

Post » Pt maja 01, 2009 20:24

bazylica pisze:
maciejowa pisze:Dziendobrywieczór.
Mru poscielowy

Mru to u Was te mniejsze Duże rano nie wstają wcześnie??
mnie obudzili o7 :!: :!: :!:
My nie mamy balkonu ale podobno będę wychodził na spacerki na dwór

Mniejsi Duzi wstaja bardzo wczesnie :? I zaraz chca sie ze mna bawic. Duza tez wstala wczesnie. Dala jesc mnie i pozostalym Duzym i poszla spowrotem pod koldre :lol: Ja tez bym chcial na dwor na spacerek isc, ale Duza mi nie pozwala. Powiedziala, ze tam biega za duzo psow i kotkow i moge zlapac jakies paskudne chorobsko, albo wystraszyc sie i uciec :evil: Ale na szczescie mam balkon i tam lubie sobie siedziec. I to mi wystarcza. A Duza mowi, ze idzie ogladac, bo jakis Witja bedzie na kocie jezdzil wierzchem.. 8O
Mru

maciejowa

Post » Pt maja 01, 2009 20:24

maciejowa pisze:Jestem Myszko :)
Duza oglada w pudle grajacym jakis film i okropnie glosno sie smieje :? Powiedziala mi, ze tego Pawlaka, to ona ogladala juz milion razy, ale i tak oglada, bo bardzo lubi. I zawsze sie smieje. Mam nadzieje, ze nie bedzie ogladac znowu tego zbyt szybko..
Mru nie mogacy spac

Pawlaka?? hmmm u nas Paspartu rządzi
Jaś śpiący w drugim pokoju

bazylica

Post » Pt maja 01, 2009 20:28

Duza mowi, ze nie lubi Fogga i jego wedrowki dookola swiata. Woli Kargula i jego odwieczna wojne z Pawlakiem.
Mru posłaniec

maciejowa

Post » Pt maja 01, 2009 20:31

maciejowa pisze:Duza mowi, ze nie lubi Fogga i jego wedrowki dookola swiata. Woli Kargula i jego odwieczna wojne z Pawlakiem.
Mru posłaniec

ja lubię Pawlaka tak raz na 5 lat ale i tak muszę częściej ogladać bo to jest pierwszy raz jak stary nie ogląda

bazylica

Post » Pt maja 01, 2009 20:41

Kurcze, goraco mi! W domu nie do zniesienia. Balkon uchylony lekko, zeby Mru juz nie wylazil, bo znowu gile dostanie. Ale chyba sie zaraz ugotuje :x

maciejowa

[poprzednia][następna]