Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociczka39 pisze:A gdzie to nasz przystojniacha?Alle wczoraj mi Duża żarcia suchego nakupiła,mojego ukochanego.I jeszcze jedną zabawkę,se dzisiaj z nią poszalałam aż się zmęczyłam,teraz sobie paczę z okienka jak te świństwa z topoli latają
Dorota pisze:Mru?!
Mru zaniepokojony bardzo
kalair pisze:Mrukretku, uspokój się..Mrubisek na pewno odpoczywa.
Kretki Uspokajające
bazylica pisze:kociczka39 pisze:A gdzie to nasz przystojniacha?Alle wczoraj mi Duża żarcia suchego nakupiła,mojego ukochanego.I jeszcze jedną zabawkę,se dzisiaj z nią poszalałam aż się zmęczyłam,teraz sobie paczę z okienka jak te świństwa z topoli latają
a jakie żardełko lubisz?
Jaś zaciekawiony
maciejowa pisze:Dziendobrywieczór.
Duza dopiero wlaczyla komputerNajpierw wylegiwala sie dluuuugo w lozku, pozniej robila obiad, pozniej wszyscy Duzi gdzies sobie poszli i dopiero wrocili. Strasznie bylem ciekawy co dzisiaj u Was slychac, ale nie wlaczyli mi komputera. Nawet balkon zamkneli jak wychodzili
Na szczescie znow jest otwarty. Duza polozyla posciel na balkonie. Chyba dla mnie, zeby mi wygodnie bylo lezec, no bo po co innego?
To ide polezec.
Mru poscielowy
bazylica pisze:maciejowa pisze:Dziendobrywieczór.
Duza dopiero wlaczyla komputerNajpierw wylegiwala sie dluuuugo w lozku, pozniej robila obiad, pozniej wszyscy Duzi gdzies sobie poszli i dopiero wrocili. Strasznie bylem ciekawy co dzisiaj u Was slychac, ale nie wlaczyli mi komputera. Nawet balkon zamkneli jak wychodzili
Na szczescie znow jest otwarty. Duza polozyla posciel na balkonie. Chyba dla mnie, zeby mi wygodnie bylo lezec, no bo po co innego?
To ide polezec.
Mru poscielowy
Mru to u Was te mniejsze Duże rano nie wstają wcześnie??
mnie obudzili o7![]()
![]()
![]()
My nie mamy balkonu ale podobno będę wychodził na spacerki na dwór
maciejowa pisze:Jestem Myszko![]()
Duza oglada w pudle grajacym jakis film i okropnie glosno sie smiejePowiedziala mi, ze tego Pawlaka, to ona ogladala juz milion razy, ale i tak oglada, bo bardzo lubi. I zawsze sie smieje. Mam nadzieje, ze nie bedzie ogladac znowu tego zbyt szybko..
Mru nie mogacy spac
maciejowa pisze:Duza mowi, ze nie lubi Fogga i jego wedrowki dookola swiata. Woli Kargula i jego odwieczna wojne z Pawlakiem.
Mru posłaniec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 36 gości