Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BarbAnn pisze:milu pisze:Deklaruję możliwość wielopolowania w długi weekend, łącznie z piątkiem.
Przyniosę zabawki od swojej kotki dla wielopolowych ogonów, bo mojej kici zdiagnozowano właśnie wrodzoną wadę serca i wg zaleceń weta mam przestać z nią bawić się wędkami, zabrać piłeczki itd.![]()
![]()
Mam też pytanie dla bardziej doświadczonych kociarzy: czy jest jakiś typ zabawek, który nie wymagałby biegania? Kicia ma roczek i przebojowy charakter, co, delikatnie mówiąc, nie wiąże się z przykazanym od wczoraj trybem życia
Od serca dobry jest dr Niziolek
tak dla spokojnosci sumienia jeslibys chciala to w maju ma byc w krakowie
a c o do statycznych zabawek to chyba slomki od napojow wkladane przez drzwi łazienkowe
lutra pisze:Marku, czy dzowniła Pani w sprawie rudego?
Tweety pisze:W sobotę od 7 rano na "Kocimskiej" roboty budowlane ruszają pełną parą, będą wstawiane okna, podłączana woda, gipsowane ściany itp. Zostałam wydelegowana do zaszczytnej roli zaprowiantowania ciężko pracujących
anna09 pisze:Tweety pisze:W sobotę od 7 rano na "Kocimskiej" roboty budowlane ruszają pełną parą, będą wstawiane okna, podłączana woda, gipsowane ściany itp. Zostałam wydelegowana do zaszczytnej roli zaprowiantowania ciężko pracujących
Potrzebujesz pomocy?
Mam na zbyciu sporą krytą kuwetę (używana, ale w bardzo dobrym stanie). Przyda się w nowej kociarni?
Tweety pisze:żeby mieli do czego załatwiać się?a tak serio, to jasne, dziękuję
Jeżeli będziesz się nudzić przy sobocie i masz ochotę umilić naszym wolontariuszom, i nie tylko, ciężką pracę czymś pysznościowym to pewnie nie będą mieli nic przeciwko temu
mjs pisze:Tweety, koleżanka przyjaciółki mojej siostryposzukuje kotka. Domek podobno bardzo troskliwy i kochający, niedawno umarł im kotek i szukają futrzastego przyjaciela. Mogę im podać Twój nr telefonu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 196 gości