K-ów, Ines - FIP? :-( trzymamy kciuki koteńko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 29, 2009 20:28

wielopole tam, gdzie się dało, zostało wieczorkiem pogłaskane :) w sensie kocie nakarmione, a głaskanie było tylko leona..

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Śro kwi 29, 2009 20:45

jutro rano i wieczór oraz pojutrze rano Wielopole obsługuje ja :lol:
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Śro kwi 29, 2009 21:20

BarbAnn pisze:
milu pisze:Deklaruję możliwość wielopolowania w długi weekend, łącznie z piątkiem.

Przyniosę zabawki od swojej kotki dla wielopolowych ogonów, bo mojej kici zdiagnozowano właśnie wrodzoną wadę serca i wg zaleceń weta mam przestać z nią bawić się wędkami, zabrać piłeczki itd. :cry: :cry: :cry: Mam też pytanie dla bardziej doświadczonych kociarzy: czy jest jakiś typ zabawek, który nie wymagałby biegania? Kicia ma roczek i przebojowy charakter, co, delikatnie mówiąc, nie wiąże się z przykazanym od wczoraj trybem życia :(

Od serca dobry jest dr Niziolek
tak dla spokojnosci sumienia jeslibys chciala to w maju ma byc w krakowie
a c o do statycznych zabawek to chyba slomki od napojow wkladane przez drzwi łazienkowe

Dziękuję :)

Na Wielopolu będę w takim razie w piątek wieczorem, a w sob/niedz w godzinach zależnych od tego, czy ktoś jeszcze się zadeklaruje.

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Śro kwi 29, 2009 22:36

Beksa rozszalała się na dobre (moje podejrzenia o pp to zwyczajna histeria :oops: ), Mitko w 15 sekund nauczył się jeść gerberka z miseczki. Beksa w poniedziałek ma wieczorek zapoznawczo-rozpoznawczy z panią, która zakochana była w Glusi, mam nadzieję, że Beksa również rzuci ją na kolana :wink:

Przypominam, że gdyby ktoś potrzebował surowicy z osocza to mam 2 dawki dla maluszków lub jedną dla dużego kota.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw kwi 30, 2009 10:43

Marku, czy dzowniła Pani w sprawie rudego?

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw kwi 30, 2009 10:56

lutra pisze:Marku, czy dzowniła Pani w sprawie rudego?

Marek dzisiaj wielopoluje całodobowo

Tweety

Post » Czw kwi 30, 2009 21:11

jeżeli ktoś nie miał okazji a chciałby posłuchać audycji w radio Złote Przeboje na temat kotów krakowskich to jest już link na głównej stronie http://www.afn.pl/

Robert przywiózł dzisiaj na Wielopole kociuchy z Chirona, kocurka z 1000-lecia, kotkę Kicię z Iwanowic (po zmarłym właścicielu, szuka domu) i kotkę z Prokocimia (dzika dzicz, do wypuszczenia). Całe towarzystwo jest ciachnięte.

W sobotę od 7 rano na "Kocimskiej" roboty budowlane ruszają pełną parą, będą wstawiane okna, podłączana woda, gipsowane ściany itp. Zostałam wydelegowana do zaszczytnej roli zaprowiantowania ciężko pracujących :wink:

Tweety

Post » Czw kwi 30, 2009 21:35

Tweety pisze:W sobotę od 7 rano na "Kocimskiej" roboty budowlane ruszają pełną parą, będą wstawiane okna, podłączana woda, gipsowane ściany itp. Zostałam wydelegowana do zaszczytnej roli zaprowiantowania ciężko pracujących :wink:

Potrzebujesz pomocy?

Mam na zbyciu sporą krytą kuwetę (używana, ale w bardzo dobrym stanie). Przyda się w nowej kociarni?
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Czw kwi 30, 2009 21:45

anna09 pisze:
Tweety pisze:W sobotę od 7 rano na "Kocimskiej" roboty budowlane ruszają pełną parą, będą wstawiane okna, podłączana woda, gipsowane ściany itp. Zostałam wydelegowana do zaszczytnej roli zaprowiantowania ciężko pracujących :wink:

Potrzebujesz pomocy?

Mam na zbyciu sporą krytą kuwetę (używana, ale w bardzo dobrym stanie). Przyda się w nowej kociarni?

żeby mieli do czego załatwiać się? :D a tak serio, to jasne, dziękuję :1luvu:

Jeżeli będziesz się nudzić przy sobocie i masz ochotę umilić naszym wolontariuszom, i nie tylko, ciężką pracę czymś pysznościowym to pewnie nie będą mieli nic przeciwko temu :wink:

Tweety

Post » Czw kwi 30, 2009 22:19

Tweety pisze:żeby mieli do czego załatwiać się? :D a tak serio, to jasne, dziękuję :1luvu:

Jeżeli będziesz się nudzić przy sobocie i masz ochotę umilić naszym wolontariuszom, i nie tylko, ciężką pracę czymś pysznościowym to pewnie nie będą mieli nic przeciwko temu :wink:

Jeśli będzie im potrzebna, to mogę przywieźć już w sobotę :P

Kucharka ze mnie żadna, ale pomyślę, czym mogę umilić im ciężką pracę :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pt maja 01, 2009 8:41

Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Pt maja 01, 2009 9:25

skąd my to znamy? :roll: :wink:

kurcze, śniło mi się, że na Kocimskiej pojawił się jakiś fachowiec, który pojawić się musiał z jakichś tam powodów i jak wszystko naprawił co tam miał (jakieś drobne rzeczy to były) to zażądał 2400 zł za usługę. Dawno się tak nie wkurzyłam i chyba nigdy nie zrobiłam z nikogo takiego barbarzyńcy jak z tego gościa, który okazał się być wg mnie odpowiedzialny za wszystkie przyszłe zwierzęce nieszczęścia tego świata w związku z żerowaniem na fundacji :twisted:

czy ktoś poza Milu będzie wielopolował w sobotę i niedzielę?

Tweety

Post » Pt maja 01, 2009 11:23

Kinya, kiedy będziesz w Kłaju? na Wielopolu po lewej jest kotka, którą trzeba tam zawieźć

Tweety

Post » Pt maja 01, 2009 12:40

Tweety, koleżanka przyjaciółki mojej siostry 8) poszukuje kotka. Domek podobno bardzo troskliwy i kochający, niedawno umarł im kotek i szukają futrzastego przyjaciela. Mogę im podać Twój nr telefonu?
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pt maja 01, 2009 13:02

mjs pisze:Tweety, koleżanka przyjaciółki mojej siostry 8) poszukuje kotka. Domek podobno bardzo troskliwy i kochający, niedawno umarł im kotek i szukają futrzastego przyjaciela. Mogę im podać Twój nr telefonu?

takie pytania powinny być karane :wink: oczywiście, nawet musisz

a teraz wieść nie najlepsza, zostało dzisiaj zrobione rozliczenie, do zapłaty bieżących faktur, już wystawionych, brakuje nam ok 600 zł, kolejne czekają na wystawienie, remont jest w trakcie (nieopłacone materiały i robocizna dla niektórych), kończy się ubezpieczenie samochodu (tutaj negocjuje z potencjalnym sponsorem) czyli na gwałt potrzebujemy ok 2,5-3 tys zł :cry: :cry: :cry:
czyżby mój sen był proroczy? :evil:

Tweety

[poprzednia][następna]