Matko

To Ty na wakacjach i na miauka weszłaś. Stęskniłaś się czy jak

Ja tu mam wolną "chatę" a Ty z tej odległości mnie nadzorujesz
A tak serio. Przywiozłyśmy z Asią 2 maluszki - czarnego <prawdopodobnie rodzeństwo moich Alfy, Bety i Omegi - więc od jutra będzie + Delta

> i biało - burego też będzie u mnie /identyko jak Slapio - jeśli go ktoś jeszcze pamięta

/. Więc muszę kombinować jakie by tu mu imię nadać bo od jutra przejmuje moje nazwisko
Ponadto złapaliśmy z Wiesiem 2 kocice z maluchami na terenie szpitala. Po odkarmieniu maluchów ida na sterylkę i WYPAD!. A maluchy do adopcji.
I te 2 od Uli sa u Nas na kociarni, bo gdzies tam pojechała i nie miały z kim za bardzo zostać bo wymagają opieki

Ale na szczęcie jedna z kocic karmiących je przygarnęła i karmi swoje + 2 przybrane. Więc od dziś zostają z nami chyba że Ula weźmie matkę + 4 maluchy

Wtedy się zgadzam
Ponadto wczoraj wypuściłam na wolność 3 dziki po sterylkach. Wróciły na swój teren.
No i to najważniejsze moje przedszkole się rozbudowało z jednego najwspanialszego mojego Księcia KINIA w 5 a od jutra 6 nowych przybyszów
Dobra - troszkę się rozpanoszyłam, ale w końcu przez parę dni to Ja jestem Panią Generał

Jakież to miłę stanowisko, ale szczerze odczuwam juz Wasz brak. Bo ani foto, ani kasy. Jednym słowem mówiąc kapiszon
Więc kochane dziewczynki - siostro Marto i matko tereso wracajcie czym prędzej do mnie.