Fundacje potrzebują Twojej pomocy!!Tam są koty z W-w :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 27, 2009 8:08

Najnowsze wieści z linii frontu:

Kotki w Opolu są rehabilitowane i zaczynają chodzić samodzielnie.

Bosman jest juz wykastrowany, przy okazji pobrano mu krew do badania, czekamy na wyniki. Oczko ma zakrapiane, w razie potrzeby zostanie usunięte. Okazało się, że ma grzybka, więc dostał szczepionkę. Katar jest juz opanowany.

Bursztynek już jest zdrowy, ma apetyt. Czekamy tylko na decyzję, co z jego ząbkami, możliwe, że trzeba będzie je usunąć.

Maciek leczy koci katar i niestety leje po wszystkich kątach. Strasznie mi wstyd za niego, ale w schronisku mu się to nie zdarzało. :oops:

Grzybek juz nie ma kataru, porasta ładnie sierścią, ale jest z nim problem. Łazi sobie po lecznicy, ale jak usłyszy, że jakiś kotek przy zabiegu zamiauczy, to podbiega i gryzie lekarza. Taki z niego obrońca pokrzywdzonych :)
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Pon kwi 27, 2009 8:22

Mam nadzieję,że jak pozbawi się Maćka jajek, to się uspokoi!! TŻ kazał napisać,że Grzybek jest jego ulubieńcem :lol: bo broni pokrzywdzonych :wink:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon kwi 27, 2009 9:42

Agness78 pisze:
dzonss pisze:Ech, no szkoda, chyba faktycznie cegiełki powinny być materialne.
Starałam się reklamować aukcję, żeby jak najwięcej osób zajrzało,ale widać to był błąd. Uwaga, może się wam zrobić gorąco.
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... 62&v=2&s=0

Ojjjj adrenalinę gość podniósł mi od rana! Musiałam coś napisać bo bym nie wytrzymała! Generalnie staram się nie przejmować takimi kretynami ale nie zawsze mogę wytrzymać :wink: Szkoda gadać.... ale chciałabym takiego spotkać oko w oko - zazwyczaj to zwykłe prostaki nie potrafiące się dobrze wysłowić a do tego tchórze... łatwo na forum bzdury pisać ale w realu nie mają odwagi... :evil:

Należy o tym zapomnieć i pracować dalej! :)

No mi się gorąco robi i cisnienie mi sie podnosi, ale staram sie nie reagować na tekie zaczepki choc czasem trudno sie powstrzymać

Czekam jeszcze na listy osób od których wpłynęły wpłaty do fundacji, zebym mogła porozsyłac podziekowania i moze jakies informacje o leczeniu kotków.

Powiem wam, że ku mojemu rozczarowaniu nie widziałam zadnej wpłaty od kogos ze swoich znajomych mimo intensywnego spamowania na gg i nk. Nikogo nie zmusze zeby włacił 5zł, ale troche wkurzające bo jak był na nk bzdurny łańcuszek ze zdjeciem które rzekomo miało pomoc zwierzakom to połowa to zdjecie zamiesciała w swoim profilu :?

Ech nic to ważne sa pozytywne wiadomości o wrocławskiej Szóstce i ich leczeniu :lol:

dzonss

Od: Wto lis 18, 2008 23:02

Post » Pon kwi 27, 2009 9:59

Podaj mi maila do siebie na PW, to podeślę Ci plik z danymi darczyńców.
Pamiętaj, żeby umieścić w nim jeszcze raz numery kont obu Fundacji z prośba o rozesłanie po znajomych. Podaj też link do stronki Kociej Mamy, niedługo ukażą się tam podziękowania pod reportażem o Wrocławiakach.

Kicia_

Post » Pon kwi 27, 2009 10:02

poszło pw

dzonss

Od: Wto lis 18, 2008 23:02

Post » Pon kwi 27, 2009 12:01

dzonss pisze:
Agness78 pisze:
dzonss pisze:Ech, no szkoda, chyba faktycznie cegiełki powinny być materialne.
Starałam się reklamować aukcję, żeby jak najwięcej osób zajrzało,ale widać to był błąd. Uwaga, może się wam zrobić gorąco.
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... 62&v=2&s=0

Ojjjj adrenalinę gość podniósł mi od rana! Musiałam coś napisać bo bym nie wytrzymała! Generalnie staram się nie przejmować takimi kretynami ale nie zawsze mogę wytrzymać :wink: Szkoda gadać.... ale chciałabym takiego spotkać oko w oko - zazwyczaj to zwykłe prostaki nie potrafiące się dobrze wysłowić a do tego tchórze... łatwo na forum bzdury pisać ale w realu nie mają odwagi... :evil:

Należy o tym zapomnieć i pracować dalej! :)

No mi się gorąco robi i cisnienie mi sie podnosi, ale staram sie nie reagować na tekie zaczepki choc czasem trudno sie powstrzymać

Czekam jeszcze na listy osób od których wpłynęły wpłaty do fundacji, zebym mogła porozsyłac podziekowania i moze jakies informacje o leczeniu kotków.

Powiem wam, że ku mojemu rozczarowaniu nie widziałam zadnej wpłaty od kogos ze swoich znajomych mimo intensywnego spamowania na gg i nk. Nikogo nie zmusze zeby włacił 5zł, ale troche wkurzające bo jak był na nk bzdurny łańcuszek ze zdjeciem które rzekomo miało pomoc zwierzakom to połowa to zdjecie zamiesciała w swoim profilu :?

Ech nic to ważne sa pozytywne wiadomości o wrocławskiej Szóstce i ich leczeniu :lol:

Co do znajomych to niestety mam te same odczucia... :? jest grono znajomych którzy zawsze pomagają - choćby kilka złotych, ale można na nich liczyć. Absolutna większość raczej uznaje mnie za jakąs wariatkę, która nie ma co z pieniędzmi robić skoro pomaga bezdomnym zwierzętom :evil: Bardzo to przykre....

Co do aukcji, to chyba jednak sprzedawać cegiełki ale można np wywołać zdjęcia kotków schroniskowych - i sprzedawać fotki jako cegiełki. Spotkałam sie tez na allegro z takim zastrzeżeniem że jak chce ktoś nabyć cegiełkę to dolicza koszty przesyłki, np. 2,5 za list, ale może też dobrowolnie zrezygnować z otrzymania cegiełki i przekazać do dalszej lisytacji - co pewnie wiele osób czyni :wink: Zatem są sposoby żeby administrator allegro się nie czepiał... :)

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon kwi 27, 2009 20:56

No to pierwszy chłopak gotowy do adopcji :)
http://www.allegro.pl/item620904674_koc ... _domu.html

Kicia_

Post » Pon kwi 27, 2009 21:47

Kicia_ pisze:No to pierwszy chłopak gotowy do adopcji :)

śliczny Bursztynek :D Trzymam kciuki za domek dla naszego koteczka :1luvu:

Agness78

Post » Wto kwi 28, 2009 10:10

Kicia_ pisze:No to pierwszy chłopak gotowy do adopcji Smile

:dance: :dance:
ObrazekObrazek

maxiking

Od: Nie sie 24, 2008 16:42

Post » Wto kwi 28, 2009 21:14

wieczorne hop :)

Agness78

Post » Śro kwi 29, 2009 7:18

Hop, pomoc koteczkom potrzebna...

Agness78

Post » Czw kwi 30, 2009 7:10

Agness78 pisze:Hop, pomoc koteczkom potrzebna...

Hop :)

Agness78

Post » Czw kwi 30, 2009 8:53

przypominają się koty pięknoty!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie maja 03, 2009 12:03

ciekawe,co u naszych wrocławskich :?:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Nie maja 03, 2009 18:57

Podobno Bury jest już w domu.

Jeśli chodzi o resztę, to Bosman leczy grzybicę. Grzybek najprawdopodobniej wcale nie ma grzybka, Maciek zostanie pozbawiony jajek jak tylko lekarze zwalczą katar u niego, a Bursztynek czeka na domek.

Kicia_

[poprzednia][następna]