dzidzia pisze:Biedne kociętaone były chore czy poginęły w innych okolicznościach?
Tydzień temu dobrze wyglądały...nic im nie było... nie chce mi się w to wierzyć!!!
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dzidzia pisze:Biedne kociętaone były chore czy poginęły w innych okolicznościach?
dzidzia pisze:Kociaki w kartonie to 2 czarnuszki i 1 burasek ze stronki PKDT ?
seja pisze:dzidzia pisze:Kociaki w kartonie to 2 czarnuszki i 1 burasek ze stronki PKDT ?
Te są u mnie, tam jest jeszcze kotka z 5tką młodych w kartonie.
Złapałam ją na kłamstwie...najpierw mówi ,że 4 koty pochowała, potem że 3... coś nie tak... po czym zapytałam się czy 4 czy 3 ? Powtórzyła ,że 4 i zmieniła temat na żółtaczkę typu c, której jest ofiarą...
Nie podoba mi się takie zachowanie...
sabina skaza pisze:seja pisze:dzidzia pisze:Kociaki w kartonie to 2 czarnuszki i 1 burasek ze stronki PKDT ?
Te są u mnie, tam jest jeszcze kotka z 5tką młodych w kartonie.
Złapałam ją na kłamstwie...najpierw mówi ,że 4 koty pochowała, potem że 3... coś nie tak... po czym zapytałam się czy 4 czy 3 ? Powtórzyła ,że 4 i zmieniła temat na żółtaczkę typu c, której jest ofiarą...
Nie podoba mi się takie zachowanie...
Agnieszka Marczak pisze:Sabinka zarezerwowanaPrzemili młodzi ludzie z roczną koteczką.Mają tylko sprawdzić czy ich kotka ma wszystkie szczepienia a jak nie to zaszczepią i przyjadą po Sabinkę.Zakochali się w niej baaardzo.Zresztą ja też
sabina skaza pisze:Agnieszka Marczak pisze:Sabinka zarezerwowanaPrzemili młodzi ludzie z roczną koteczką.Mają tylko sprawdzić czy ich kotka ma wszystkie szczepienia a jak nie to zaszczepią i przyjadą po Sabinkę.Zakochali się w niej baaardzo.Zresztą ja też
ojej ciekawe co mój mąż na to powie- że jestem już zarezerwowana? ci ludzie chyba musza się zapytać też ryśka?????![]()
sabina skaza pisze:seja ja po prostu nie wierzę, że ktoś chciałby mordować koty ukryte w ogrodzie za ogrodzeniem...sprawa podśmiardywujemoże babcia nie chce oddać ci kotów po prostu?
sabina skaza pisze:seja ja po prostu nie wierzę, że ktoś chciałby mordować koty ukryte w ogrodzie za ogrodzeniem...sprawa podśmiardywujemoże babcia nie chce oddać ci kotów po prostu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości