Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto kwi 28, 2009 18:47

dzidzia pisze:Biedne kocięta :( one były chore czy poginęły w innych okolicznościach?

Tydzień temu dobrze wyglądały...nic im nie było... nie chce mi się w to wierzyć!!!

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Wto kwi 28, 2009 18:49

Kociaki w kartonie to 2 czarnuszki i 1 burasek ze stronki PKDT ?
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Wto kwi 28, 2009 19:06

dzidzia pisze:Kociaki w kartonie to 2 czarnuszki i 1 burasek ze stronki PKDT ?

Te są u mnie, tam jest jeszcze kotka z 5tką młodych w kartonie.

Złapałam ją na kłamstwie...najpierw mówi ,że 4 koty pochowała, potem że 3... coś nie tak... po czym zapytałam się czy 4 czy 3 ? Powtórzyła ,że 4 i zmieniła temat na żółtaczkę typu c, której jest ofiarą...
Nie podoba mi się takie zachowanie...

seja

Post » Wto kwi 28, 2009 19:26

Biedne kociątka :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Wto kwi 28, 2009 20:25

seja pisze:

Złapałam ją na kłamstwie...najpierw mówi ,że 4 koty pochowała, potem że 3... coś nie tak... po czym zapytałam się czy 4 czy 3 ? Powtórzyła ,że 4 i zmieniła temat na żółtaczkę typu c, której jest ofiarą...

a ty nie możesz po prostu iść do tej babci i zobaczyć tego kartonu na podwórku? zrobić wnikliwego wywiadu? jaki by miała cel, żeby cie kłamać?

dzis pisała p. marta z biblioteki- bezie magnetofon jednak- więc chyba musimy mieć kasety z nagraniami dziecięcymi. uszy kartonowe będą w moim wykonaniu.
dzieci nie mogą się doczekać pokazu kotów- więc padło też zapytanie- ile kotów będzie w bibliotece?????????????????powiedziałam, ze na pewno rumek i benek...no i maluchy od agnieszki- sztuk nie wiem ile?
aguś wspaniały pomysł, żeby zabrać do biblioteki małe kociątka!!!!!!!
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto kwi 28, 2009 21:04

Sabinka zarezerwowanaPrzemili młodzi ludzie z roczną koteczką.Mają tylko sprawdzić czy ich kotka ma wszystkie szczepienia a jak nie to zaszczepią i przyjadą po Sabinkę.Zakochali się w niej baaardzo.Zresztą ja też :(
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Wto kwi 28, 2009 22:43

sabina skaza pisze:
seja pisze:

a ty nie możesz po prostu iść do tej babci i zobaczyć tego kartonu na podwórku? zrobić wnikliwego wywiadu? jaki by miała cel, żeby cie kłamać?

[quote]

Sabina jutro to razem z Agą zobaczymy co i jak.
Podwórko jest "ogrodzone przez budynki, a miejsce gdzie ma kocięta jest za ogrodzeniem na kłódkę...

seja

Post » Śro kwi 29, 2009 8:02

Agnieszka Marczak pisze:Sabinka zarezerwowanaPrzemili młodzi ludzie z roczną koteczką.Mają tylko sprawdzić czy ich kotka ma wszystkie szczepienia a jak nie to zaszczepią i przyjadą po Sabinkę.Zakochali się w niej baaardzo.Zresztą ja też :(

ojej ciekawe co mój mąż na to powie- że jestem już zarezerwowana? ci ludzie chyba musza się zapytać też ryśka????? :roll: :wink:

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Śro kwi 29, 2009 8:05

seja ja po prostu nie wierzę, że ktoś chciałby mordować koty ukryte w ogrodzie za ogrodzeniem...sprawa podśmiardywuje :( może babcia nie chce oddać ci kotów po prostu?

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Śro kwi 29, 2009 8:06

sabina skaza pisze:
Agnieszka Marczak pisze:Sabinka zarezerwowanaPrzemili młodzi ludzie z roczną koteczką.Mają tylko sprawdzić czy ich kotka ma wszystkie szczepienia a jak nie to zaszczepią i przyjadą po Sabinkę.Zakochali się w niej baaardzo.Zresztą ja też :(

ojej ciekawe co mój mąż na to powie- że jestem już zarezerwowana? ci ludzie chyba musza się zapytać też ryśka????? :roll: :wink:

A jeszcze nie dzwonili?O a mieli dzwonić :roll: A zresztą może lepiej niech się nie pytają bo Rychu pewnie nie odda takiego skarbu :lol:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Śro kwi 29, 2009 8:07

sabina skaza pisze:seja ja po prostu nie wierzę, że ktoś chciałby mordować koty ukryte w ogrodzie za ogrodzeniem...sprawa podśmiardywuje :( może babcia nie chce oddać ci kotów po prostu?

zaraz ekipa PKDT zrobi wnikliwy wywiad :evil:
Może biedulki zachorowały na PP lub inne choróbsko :cry:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Śro kwi 29, 2009 8:08

sabina skaza pisze:seja ja po prostu nie wierzę, że ktoś chciałby mordować koty ukryte w ogrodzie za ogrodzeniem...sprawa podśmiardywuje :( może babcia nie chce oddać ci kotów po prostu?

Też tak myślę!
Mordować nie, kobieta kocha koty...mnie nie musi i nie musi mi ufać.
Będziemy tam dziś z Agą...

seja

Post » Śro kwi 29, 2009 8:09

Seja będę ok 10
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Śro kwi 29, 2009 19:06

Moje pręgusy mają swoj watek :D

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=92524&highlight=
Zapraszamy :D