jolabuk5 pisze:Uwielbiam podczytywać ten wątek
Bardzo nam miło

Duża i Mru

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Duża lazi za mna i podglada mnie w toalecie. Mowi, ze MUSI. Podobno to ma zwiazek z tym, ze przedwczoraj w nocy zjadlem gumke, na ktorej zawieszona byla myszka na wedce. Mam jej dosyc juz, wiec poszedlem do kuwety i pod jej czujnym okiem porzadnie sie zalatwilem. Mam nadzieje, ze jej wystarczy do jutra
Mru podglądany
Mały cholernik nie je kociego jedzenia, ale paprochy z dywanu wcina aż miło... I mięsko surowe też jest mmmmmm
Dorota pisze:maciejowa pisze:Duża lazi za mna i podglada mnie w toalecie. Mowi, ze MUSI. Podobno to ma zwiazek z tym, ze przedwczoraj w nocy zjadlem gumke, na ktorej zawieszona byla myszka na wedce. Mam jej dosyc juz, wiec poszedlem do kuwety i pod jej czujnym okiem porzadnie sie zalatwilem. Mam nadzieje, ze jej wystarczy do jutra
Mru podglądany
Mały cholernik nie je kociego jedzenia, ale paprochy z dywanu wcina aż miło... I mięsko surowe też jest mmmmmm
Mru,
nitek ani gumek sie nie je.
Moga byc niebezpieczne dla kota!
Mru
maciejowa pisze:Dorota pisze:maciejowa pisze:Duża lazi za mna i podglada mnie w toalecie. Mowi, ze MUSI. Podobno to ma zwiazek z tym, ze przedwczoraj w nocy zjadlem gumke, na ktorej zawieszona byla myszka na wedce. Mam jej dosyc juz, wiec poszedlem do kuwety i pod jej czujnym okiem porzadnie sie zalatwilem. Mam nadzieje, ze jej wystarczy do jutra
Mru podglądany
Mru,
Mru
No tak, teraz juz to wiem. Duza strasznie sie gniewała i powiedziala, ze juz nigdy wiecej mi wedki z myszka nie kupiI strasznie mnie pilnuje jak sie bawie, zebym znow czegos nie zjadl...
Mru nitkozerny
kociczka39 pisze:a takie białe saszetki Perfect może spróbuj,droższe są,ale może.Moja kuleżanka z innego forum mi podpowiedziała,żebym spróbowała mojej miłości dać.Bałam się że nie będzie chciała jeść.Saszetki nie było w ciągu dwóch godzin.Tylko ja profilaktycznie wziełam dla kotów wrażliwych
maciejowa pisze:kociczka39 pisze:a takie białe saszetki Perfect może spróbuj,droższe są,ale może.Moja kuleżanka z innego forum mi podpowiedziała,żebym spróbowała mojej miłości dać.Bałam się że nie będzie chciała jeść.Saszetki nie było w ciągu dwóch godzin.Tylko ja profilaktycznie wziełam dla kotów wrażliwych
On je tego gourmeta na razie, to juz nie bede mu mieszac. Niech je. Tzn raczej pojadaBo tak naprawde to on JE tylko watrobke, albo kurze cycochy...
bazylica pisze:maciejowa pisze:Dorota pisze:maciejowa pisze:Duża lazi za mna i podglada mnie w toalecie. Mowi, ze MUSI. Podobno to ma zwiazek z tym, ze przedwczoraj w nocy zjadlem gumke, na ktorej zawieszona byla myszka na wedce. Mam jej dosyc juz, wiec poszedlem do kuwety i pod jej czujnym okiem porzadnie sie zalatwilem. Mam nadzieje, ze jej wystarczy do jutra
Mru podglądany
Mru,
Mru
No tak, teraz juz to wiem. Duza strasznie sie gniewała i powiedziala, ze juz nigdy wiecej mi wedki z myszka nie kupiI strasznie mnie pilnuje jak sie bawie, zebym znow czegos nie zjadl...
Mru nitkozerny
Cześć Mru
lepsze do zabawy są rozrzucone autka i inne zabawki w dziecięcym
a z wętki to ja tylko oberwałem pomponiki
Duża powiedziała że mi nic mnie kupi
ale czy to moja wina że po dwóch godz odpadł?
Jaś niewinny
bazylica pisze:maciejowa pisze:kociczka39 pisze:a takie białe saszetki Perfect może spróbuj,droższe są,ale może.Moja kuleżanka z innego forum mi podpowiedziała,żebym spróbowała mojej miłości dać.Bałam się że nie będzie chciała jeść.Saszetki nie było w ciągu dwóch godzin.Tylko ja profilaktycznie wziełam dla kotów wrażliwych
On je tego gourmeta na razie, to juz nie bede mu mieszac. Niech je. Tzn raczej pojadaBo tak naprawde to on JE tylko watrobke, albo kurze cycochy...
to jakbym wiedziała to bym Ci dała Gurmecika i to diamencika bo Jasiek luźnych kupek dostał po nich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, pibon i 39 gości