Rozumiem, że mamy jedną porządną, więc jeśli kupimy 4 klatki to razem będzie 5 i wtedy mamy po jedną na każdą dzielnicę.
Proszę o wypowiedź

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiedźma_65 pisze:ja chciałam tylko zameldować że dziś do domku pojechała Centusia![]()
![]()
![]()
goska_bs pisze:No i teraz nie wiem co dalej...
goska_bs pisze:
Tenorek-Myszak nadal mnie nie lubi
Anna_33 pisze:Drogie Panie i Panowie.
Jedna z naszych forumowiczek Dorcia44 ma bardzo powazne klopoty.
Jej maz jest chory, bardzo chory...obecnie trafil do hospicjum w Otwocku.
Wiekszosc z Was pewnie zna sytuacje, ale tych, ktorzy nie wiedza o co chodzi zapraszam do tego watku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=90 ... &start=360.
Potrafimy sie wszyscy zmobilizowac, by pomoc zwierzetom, psom, kotom, koniom, swinkom morskim, szczurkom i innym.
Teraz pomocy i wsparcia potrzebuje czlowiek.
Powiem wprost, mam nadzieje, ze Dorcia tu nie zajrzy szybko i mnie nie zabije.Dorcia44 to zloty czlowiek i wiekszosc z nas o tym wie, zawsze wszystkim pomaga, zawsze mila i uczynna.Sama nie powie, ze czegos potrzebuje...
Chodzi o wsparcie nie tylko moralne, ale tez finansowe.
Ciezko chory maz, stadko kotow, Dorcia bez dochodow, a Zus z sobie wiadomych powodow nie wyplaca renty. Ma zaczac wyplacac za miesiac i nie wyrowna zaleglosci...Nie ma co owijac w bawelne, sytuacja jest po prostu dramatyczna.
Bardzo prosze o wsparcie, dostalam konto Dorci od dziewczyn, ktore probuja Jej pomagac.
Kazdy kto zechce i bedzie mogl je zasilic, chociaz najmniejsza wplata dostanie je ode mnie na pw. Nie pisze tego w Jej imieniu. Ona o niczym nie wie. Pewnie by sie nawet nie chciala zgodzic.
Z gory Wszystkim dziekuje.
goska_bs pisze:Łapanki do czasu wyleczenia trojki sokolniakow (Portos, India i Kesi) wstrzymane.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Tundra i 83 gości