ZaFrędzlonej Pomponlandii cz.3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 27, 2009 18:25

To prawda - jestem na forum krótko a mam wrażenie, że znam Was od zawsze :). No a Ty pomponmamo będziesz juz zawsze w moim sercu na szczególnym mejscu :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon kwi 27, 2009 18:28

Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon kwi 27, 2009 19:41

Robię zajęcia na jutro i tylko w przerwie na herbatkę wpadłam do was.
Otóż dziś w Tatrach halny to i głowa moze boleć, choć wątpię, żeby aż do Shiry i Agul-li dowiało.
Co do meczu Pomponmamo, obawiam się, że wiedza mojego TŻ'a na temat piłki nożnej kończy się na świadomości istnienia takiego sportu, gdzieś, w kosmosie może. Telewizora w ogóle nie używa. DZIWOLONG :wink: Ale widac trafil swój na swego.
Kwiatków na balkonie zazdraszczam. W ogóle balkonu zazdraszczam.
A że na forum fajne dziewczyny i fajne znajomości to fakt, nigdy byśmy się nie spotkały gdyby nie nasz odpał na punkcie kotów :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon kwi 27, 2009 19:50

Babajago ten twój tżet coraz bardziej mi się podoba - nie ma może starszego brata?
Jeśli chodzi o balkon to k0oniecznie musisz przyjść zobaczyc jak mamy teraz fajnie.Mam zamiar jeszcze zrobic chłopakom takie półeczki do wylegiwania na bocznych ściankach balkonu, na kilku wysokościach, żeby dziadek Frędzel umiał wskoczyć. Na razie mają tylko parapet - na parapet Frędzel wskakuje bez problemu, ale na wszelki wypadek, żeby się ie musiał spocić ma podstawiony taborecik :wink: Nie czuje się urażony i korzysta
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon kwi 27, 2009 21:31

Z taborecika uśmiałam się jak głupia :D Moje kocie sprężyny doskakują wszędzie same za to nie mają spacerniaka. Balkon chętnie zobaczę.
A z rodzeństwa TŻ, ma tylko siostrę. Młodszą 17 lat więc chyba odpada, co?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Wto kwi 28, 2009 8:28

To kiedy przyjdziesz na kontemplację spacerniaka? :D Zeznawaj mi tu zaraz! Czekamy!!!

Z Frędzelkowego taborecika się proszę nie nabijać - pogadamy jak twoje sprężyny będą miały osiem lat :evil:

Tżetowa siostra odpada, nie dosyć, że baba, to jeszcze smarkata. 8)
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto kwi 28, 2009 8:46

HA! Dzień Dobry Bardzo :)

Znalazłam wątasa 8)

Bardzo dziękuję za ugoszczenie mła wczoraj :D
Cieszę się, że Ciebie poznałam i Twoją cudną córeczkę :D

Się bezszczelnie wproszę kiedyś jeszcze na herbatkię a i do siebie zapraszam :wink:

Czy ja już mówiłam,że Pompon mnie oczarował kompletnie? Taki niby niedostępny, ale jak zagadał i ogonkiem zaczepił to mrr... :love:

Almacita

Od: Czw sty 11, 2007 11:18

Post » Wto kwi 28, 2009 9:02

No cześć Oleńko! Przybywaj kiedy tylko chcesz! Nieustające zaproszenie! Pompon cię oczarował, ale chyba z wzajemnością, mało kogo wita tak wylewnie. A może zrobimy znowu spotkanie konferencyjne na szczycie? Ja, Almacita, Babajaga oraz przez skype Shira, Agul-la? O namówieniu Małej już nawet nie ośmielam się myśleć :?

A mnie dysk wyskoczył!!ObrazekAua!!! Ruszam się jak robocop - nie mogę głowy obracać, boli! Ratunku!!! I muszę siedzieć w pracy!Obrazek

A Frędzel cholera jedna znowu dziś w nocy koncertował pod drzwiamiObrazekKurde juz mi para nosem idzie (dobrze, że nie drugą stroną, bo bym latała jak odrzutowiec :wink: ) Wszystko przeciwko mnie! Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto kwi 28, 2009 16:47

No się narobiło. Człowiek nie zna dnia i godziny. Wchodzi sobie beztrosko na wątek niekochanych i wychodzi zakochany. :? Mam w łazience dwa cudne trzymiesięczne kociaczki 8) Rodzeństwo o roboczych imionkach Glizda i Pawik, ale moje dziecko straszne odmówiło współpracy w zakresie tych imonek i woła na nie Tita i Toto. Na straszne dziecko nie ma mocnych. Teraz siedzi w łazience i udaje , że jej nie ma. :lol: Idę zobaczyć czy żyje. Później wkleję jakieś fotki
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto kwi 28, 2009 16:54

matko bosko z guadelupe! 8O fajnie by było gdyby ktoś je razem wział :roll:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Wto kwi 28, 2009 17:14

Tita besti jest dużo odważniejsza niż jej braciszek. Przede wszystkim jak wróciłam do domu zostawiłam je na chwilę w transporterku, żeby przygotować im posłanie, jedzonko, kuwetę itd. Moje chłopaki postanowili się przedstawić Pompon z dużym zainteresowaniem a Frędzel z lekkim obrzydzeniem podeszli obwąchać transporterek. Toto siedział jak mysz pod miotłą, a Tita... 8O gówniara namiauczała, nawarczała i nawet raz próbowała syknąć na Pompona, ale jeszcze nie umie :lol: Jak już przygotowałam wszystko, nałożyłam jedzonko do miseczek, wstawiłam transporterek do młazienki i otworzyłam drzwiczki. Toto przez chwilę zastanawiał się czy wyjść, w końcu bardzo ostrożnie na krótkich nóżkach wyszedł i poszedł za siostrą, która zdążyła już dopaść michy z mokrym i młóciła, aż jej się uszy trzęsły. Musiałam zostawić kotki i pojechać po Zuzię, a jak wróciłam micha była pusta 8O Całe 100g zniknęło!
Toto siedzi teraz pod kibelkiem, nie jakoś bardzo wystraszony, ale tak sobie obserwuje z daleka, jak jego siostra wspina sie po moich spodniach do góry 8O Smarkata pary ma tyle, że to się w głowie nie mieści. Cuuudne są!!!! :love:
Oto dowody:
Obrazek Tita alpinistka
ObrazekToto polujący na warkocz Zuzi (warkocza nie widać, bo jest nad nim)
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto kwi 28, 2009 17:27

Normalnie miód mi z ekranu spływa. CUD!
Maluchy słodkie z cudnymi noskami. Teraz znaczy szukasz domu?
Obrazek

babajaga

Post » Wto kwi 28, 2009 17:33

Muszą u mnie pobyć ze dwa tygodnie, ale tak, będziemy szukać domu. Toto ma lekki katarek, oba kociaki są brudne i zaniedbane, dzisiaj zaszczepione, dopiero za tydzień mogę odrobaczyć. Przyjdź zobaczyć! :D
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto kwi 28, 2009 18:04

to ja jeszcze wkleje tu fotke rodzenstwa jeszcze ze schronu :wink:

Obrazek

zakochiwac się :wink:

pomponmamo-pamietaj , zgłaszac u weta-jesli po cos tam bedziesz-ze będziesz potrzebowała fakture :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto kwi 28, 2009 18:15

jakie cudne :1luvu: małe koty to wyj.ątkowe słodziaki :D sluchajcie czy ejst jakaś dobra karma dla kotó z wrażliwymi żołądkami? bo rysiu jest wybitnie wrazliwy, dziś mi znowu pawiem rzucił i ejsteśmy z TŻ lekko spanikowani :roll:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

[poprzednia][następna]