Dama, łachudra, słodziak, ognista i...kot biurowy. cz. 6

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 27, 2009 19:42

A gdzie studiowałaś wcześniej? A zaliczą Ci te wcześniejsze studia?? :twisted: :wink:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pon kwi 27, 2009 20:08

Cześć dziewczynki
mam pytanko ile kosztuje ten żwirek w Lidlu i Kauflandzie?

przykro mi z powodu Twojej paterki, ja bardzo nie lubie tracić takich rzeczy

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Pon kwi 27, 2009 20:11

kinga w. pisze:A gdzie studiowałaś wcześniej? A zaliczą Ci te wcześniejsze studia?? :twisted: :wink:

Wyższa Szkoła Humanistyczno Ekonomiczna w Łodzi, Polski Uniwersytet Wirtualny :P

Jak nie zaliczą, jak zaliczą. Tylko już zaczęłyśmy pisać pracę licencjacką i teraz trza pierwszą stronę zmieniać :evil:
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Od: Wto cze 25, 2002 21:30

Post » Pon kwi 27, 2009 20:14

bazylica pisze:Cześć dziewczynki

Ja też. Starocie mają dla mnie wartość... no, wiesz... maja jakąś historię, należały do ludzi którzy coś przeżyli, zamknięta jest w nich jakaś cząstka życia. Nowe rzeczy sa po prostu nowe i już - jeszcze nie są zapisane datami, zdarzeniami...

Żwirek w Lidlu kosztuje 9,99/12l. Zwykły, zbrylający bentonitowy.
Obrazek

kinga w.

Post » Pon kwi 27, 2009 20:17

dora750 pisze:Moja uczelnia zmieniła nazwę i statut 8O 8O 8O Studiuję teraz na Akademii Humanistyczno- Ekonomicznej :twisted: tez ładnie :lol: :wink:

Hyyyy ja znam ta uczelnie ;) Z wczesniejszej nazwy tez :))

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Pon kwi 27, 2009 20:19

maciejowa pisze:
dora750 pisze:Moja uczelnia zmieniła nazwę i statut 8O 8O 8O Studiuję teraz na Akademii Humanistyczno- Ekonomicznej :twisted: tez ładnie :lol: :wink:

Miałaś z nią do czynienia? :wink: Ja jeszcze będę miała przez rok. W maju się na zjazd wybieram :lol:
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Post » Pon kwi 27, 2009 20:20

Ło, matko! Ale mi się białe brzydactwo treściwie zesr... w kuwetę. Smród oczy wypala, szkliwo z płytek w łazience spływa...
A! Wieczorem mam dziś randkę z Tewje Mleczarzem. 22.10 spadam i nie ma mnie dla nikogo...
Jeszcze żeby tak puścili "Cats"...
Obrazek

kinga w.

Post » Pon kwi 27, 2009 20:21

dora750 pisze:
maciejowa pisze:

Miałaś z nią do czynienia? :wink: Ja jeszcze będę miała przez rok. W maju się na zjazd wybieram :lol:

Studiowaliśmy na niej ja i mój mąż. Z tym, że ja nie skończyłam :oops: Może kiedyś mi się uda wrócić, chociaż już coradz bardziej mi się nie chce... Mąż skończył. Kilka lat temu :)

maciejowa

Post » Pon kwi 27, 2009 20:21

kinga w. pisze:

Żwirek w Lidlu kosztuje 9,99/12l. Zwykły, zbrylający bentonitowy.

U nas 5-litrówka 4,45 zł-w kaufie. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon kwi 27, 2009 20:22

kinga w. pisze:

Ja też. Starocie mają dla mnie wartość... no, wiesz... maja jakąś historię, należały do ludzi którzy coś przeżyli, zamknięta jest w nich jakaś cząstka życia. Nowe rzeczy sa po prostu nowe i już - jeszcze nie są zapisane datami, zdarzeniami...

ja bardzo lubię antyki i te takie od babci, to mogą być zwykłe jaieś świeczniki czy podobne rzeczy ale je uwielbiam, moja babcia nieraz jak widzi że coś mi w oko wpadło to mówi żebym sobie wzięła bo ona i tak miała to wyrzucić

kinga w. pisze:Żwirek w Lidlu kosztuje 9,99/12l. Zwykły, zbrylający bentonitowy.

Dzięki

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Pon kwi 27, 2009 20:23

kinga w. pisze:Ło, matko! Ale mi się białe brzydactwo treściwie zesr... w kuwetę. Smród oczy wypala, szkliwo z płytek w łazience spływa...
A! Wieczorem mam dziś randkę z Tewje Mleczarzem. 22.10 spadam i nie ma mnie dla nikogo...

O której randka? :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon kwi 27, 2009 20:27

kinga w. pisze:Ło, matko! Ale mi się białe brzydactwo treściwie zesr... w kuwetę. Smród oczy wypala, szkliwo z płytek w łazience spływa...

Faktycznie! "Skrzypek na dachu" dzisiaj bedzie! Gdybym byl bogaczem... ;)

maciejowa

Post » Pon kwi 27, 2009 20:31

maciejowa pisze:
dora750 pisze:
maciejowa pisze:

Studiowaliśmy na niej ja i mój mąż. Z tym, że ja nie skończyłam :oops: Może kiedyś mi się uda wrócić, chociaż już coradz bardziej mi się nie chce... Mąż skończył. Kilka lat temu :)

No proszę, jaki świat mały :wink: Ja robię studia pomostowe- pielęgniarstwo. Trochę mamy nadzieję, że zanim skończymy to uruchomią studia magisterskie na PUW na tym kierunku. Ale pewnie to tylko czcze marzenia :roll:
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Post » Pon kwi 27, 2009 20:32

bazylica pisze:ja bardzo lubię antyki i te takie od babci, to mogą być zwykłe jaieś świeczniki czy podobne rzeczy ale je uwielbiam, moja babcia nieraz jak widzi że coś mi w oko wpadło to mówi żebym sobie wzięła bo ona i tak miała to wyrzucić

Ja mam podobnie, z tym że nie mam takiej babci... Zawsze lubiłam starocie. W moim rodzinnym domu zachowało się sporo antyków po dziadkach i pradziadkach - mebli, porcelany - ale sporo wzięło rodzeństwo mojego ojca. Jako dziecko uwielbiałam brać z kredensu filiżanki z miśnieńskiej porcelany i patrzeć przez nie pod światło. Były takie leciutkie, pod światło prześwitywały i miały cudne wzory. I miałam takiego zboka - lubiłam zapach mebli z gabinetu dziadka - starych, fornirowanych, z siedziskami krzeseł i fotela przy biurku krytymi skórą. No i komplet (kałamarz, pojemniczek na piasek i bibularz) z czarnego marmuru (chyba)... Ech! Tej Miśni mi strasznie żal - cioteczka zgarnęla, miała prawo, ale żal... W sumie ten serwis ukształtował moje poczucie estetyki w kwestii zastawy stołowej - delikatne, wysublimowane wzornictwo, pastelowe barwy...
Obrazek

kinga w.

Post » Pon kwi 27, 2009 20:35

dora750 pisze:
maciejowa pisze:
dora750 pisze:
maciejowa pisze:

No proszę, jaki świat mały :wink: Ja robię studia pomostowe- pielęgniarstwo. Trochę mamy nadzieję, że zanim skończymy to uruchomią studia magisterskie na PUW na tym kierunku. Ale pewnie to tylko czcze marzenia :roll:

Nigdy nic nie wiadomo :) Rok to kupa czasu.

maciejowa

[poprzednia][następna]