Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:A gdzie studiowałaś wcześniej? A zaliczą Ci te wcześniejsze studia??![]()
bazylica pisze:Cześć dziewczynki
mam pytanko ile kosztuje ten żwirek w Lidlu i Kauflandzie?
przykro mi z powodu Twojej paterki, ja bardzo nie lubie tracić takich rzeczy
dora750 pisze:Moja uczelnia zmieniła nazwę i statut![]()
![]()
Studiuję teraz na Akademii Humanistyczno- Ekonomicznej
tez ładnie
![]()
maciejowa pisze:dora750 pisze:Moja uczelnia zmieniła nazwę i statut![]()
![]()
tez ładnie
![]()
Hyyyy ja znam ta uczelnieZ wczesniejszej nazwy tez
)
dora750 pisze:maciejowa pisze:dora750 pisze:Moja uczelnia zmieniła nazwę i statut![]()
![]()
tez ładnie
![]()
)
Miałaś z nią do czynienia?Ja jeszcze będę miała przez rok. W maju się na zjazd wybieram
kinga w. pisze:bazylica pisze:Cześć dziewczynki
Żwirek w Lidlu kosztuje 9,99/12l. Zwykły, zbrylający bentonitowy.
kinga w. pisze:bazylica pisze:Cześć dziewczynki
przykro mi z powodu Twojej paterki, ja bardzo nie lubie tracić takich rzeczy
Ja też. Starocie mają dla mnie wartość... no, wiesz... maja jakąś historię, należały do ludzi którzy coś przeżyli, zamknięta jest w nich jakaś cząstka życia. Nowe rzeczy sa po prostu nowe i już - jeszcze nie są zapisane datami, zdarzeniami...
kinga w. pisze:Żwirek w Lidlu kosztuje 9,99/12l. Zwykły, zbrylający bentonitowy.
kinga w. pisze:Ło, matko! Ale mi się białe brzydactwo treściwie zesr... w kuwetę. Smród oczy wypala, szkliwo z płytek w łazience spływa...
A! Wieczorem mam dziś randkę z Tewje Mleczarzem. 22.10 spadam i nie ma mnie dla nikogo...
Jeszcze żeby tak puścili "Cats"...
kinga w. pisze:Ło, matko! Ale mi się białe brzydactwo treściwie zesr... w kuwetę. Smród oczy wypala, szkliwo z płytek w łazience spływa...
A! Wieczorem mam dziś randkę z Tewje Mleczarzem. 22.10 spadam i nie ma mnie dla nikogo...
Jeszcze żeby tak puścili "Cats"...
maciejowa pisze:dora750 pisze:maciejowa pisze:dora750 pisze:Moja uczelnia zmieniła nazwę i statut![]()
![]()
tez ładnie
![]()
)
Miałaś z nią do czynienia?Ja jeszcze będę miała przez rok. W maju się na zjazd wybieram
Studiowaliśmy na niej ja i mój mąż. Z tym, że ja nie skończyłamMoże kiedyś mi się uda wrócić, chociaż już coradz bardziej mi się nie chce... Mąż skończył. Kilka lat temu
bazylica pisze:ja bardzo lubię antyki i te takie od babci, to mogą być zwykłe jaieś świeczniki czy podobne rzeczy ale je uwielbiam, moja babcia nieraz jak widzi że coś mi w oko wpadło to mówi żebym sobie wzięła bo ona i tak miała to wyrzucić
dora750 pisze:maciejowa pisze:dora750 pisze:maciejowa pisze:dora750 pisze:Moja uczelnia zmieniła nazwę i statut![]()
![]()
tez ładnie
![]()
)
Studiowaliśmy na niej ja i mój mąż. Z tym, że ja nie skończyłamMoże kiedyś mi się uda wrócić, chociaż już coradz bardziej mi się nie chce... Mąż skończył. Kilka lat temu
No proszę, jaki świat małyJa robię studia pomostowe- pielęgniarstwo. Trochę mamy nadzieję, że zanim skończymy to uruchomią studia magisterskie na PUW na tym kierunku. Ale pewnie to tylko czcze marzenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: jarekm, Sigrid i 92 gości