więc pełny wypas już mamy na kociarni

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:A co u Ardeny? jakieś postępy
Cameo pisze:A ona tak reaguje na dotyk? jest wycięta?
I nawet do stajni nikt jej nie chce???sorki że tak pytam, ale ta kicia chwyciła mnie za serce i wierzę że zrobi się miziasta...
pisiokot pisze: Joanna ogromnie się cieszę, że byłaś, bo było mi z Tobą dużo raźniej na te dzisiejsze schroniskowe śmierci![]()
pisiokot pisze: Następnym razem dostaniesz specjalną kawę od Krzysia za to (wiesz, tę z kocim mleczkiem).
pisiokot pisze: Kesjanka wzięła bardzo sympatyczna para koło 30-tki. Zrobili na nas dobre wrażenie, zwłaszcza dziewczyna, bardzo ciepła i miła.
Sis pisze:dzika dzicz w 2 to Bławatka? Tam był bardzo podobny kot, syczący przy próbach podejścia. Tego dzikusa widziałam już dawno w 2, jeszcze gdy Bławatka siedziała w szpitaliku. A Bławatkę miziałam wiele razy w szpitaliku, nigdy nie syknęła, nie drapnęła, łagodna i dobrze przyjmowała dotyk i głaskania. To już nie rozumiem, czy boks ogólny tak działa, bo w szpitaliku to był kot wcale nie dziki...
Sis pisze:o rany, na boksie z dzikusami zdziczeje... a gdyby tak dać ją do klatki? w klatce szybciej szansa, ze się oswoi.
Żal by było kici. Fajna jest, no i śliczna.
Aniu, a udało Ci się pogłaskać czarnulka ze szramą z 1? tego co siedział z Czarlim i Dziadziusiem w szpitaliku? Mam jego zdjęcia z wczoraj, choć młody tak szalał, że większość poruszona. Wyglądał na towarzyskiego. On sie daje dotknąć?
gosiaa pisze:Śpijcie spokojnie koteńki [']
Nie miałyście łatwego życia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, misiulka, Silverblue i 144 gości