Ładnie go odkarmiliśmy ? Chyba za ładnie...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Witam. Korzystając zaproszenia meldujemy się w wątku Śnieżynek. Śnieżynkowo to u nas w 1/5 jest... Od czterech tygodni mam zaszczyt gościć Miyuki - cudną białą koteczkę o niebieskich oczach, wspaniałą, radosną (już), niesłyszącą ale bardzo komunikatywną, wręcz gadułę "po przejściach". Proszę Państwa, przedstawiam Miyuki.
Pralkowe początki - tam czuła się bezpiecznie![]()
"Odgadnę twoje myśli..."
"... i pomogę poskładać ciuchy..."
"Jedzonko niesiesz?"
Nusiak pisze:To może ja też, tak nieśmiało do tego grona białasów dorzucę mojego Pimpka![]()
Oto Pimpek.
Tutaj Pimpon w zimie, pilnuje żeby radio nie zmarzło.
A tu Pimpek sprawdza czy moja praca magisterska równo się drukuje, w razie czego może pacnąć ją łapą gdyby coś kombinowała.
monika74 pisze:Joasia z Gorzowa Wielkopolskiego szuka domku dla swojej koteczki Suri
to biała turecka angora
cytat
Witam wszystkich.
Zgadza się - szukam nowego domku dla mojej Suri. Jest mi bardzo ciężko rozstać się z nią, ale cóż - życie napisało inną historię.
Suri jest ze mną dwa lata. Wiele razem przeszłyśmy i jesteśmy bardzo ze sobą związane.
Chciałabym znaleźć dla niej kochający domek, ale jak na razie zgłaszają się tylko osoby wiedzące, że "kot to takie zwierzę". Nie rozumiem i pewnie nigdy nie zrozumiem jak można chcieć wziąć sobie za przyjaciela kotka, o którego charakterze nic się nie wie (a przecież wystarczy wpisać w googlach nazwę rasy, żeby chociaż cokolwiek się dowiedzieć).
Po otrzymanych telefonach zwątpiłam w to, że znajdę odpowiedniego nowego przyjaciela dla mojej księżniczki. Pomóżcie mi uwierzyć, że są osoby kochające zwierzęta.
a oto Suri
dorobella pisze:http://www.adopcjakota.pl/adopcja-kota-kot-szuka-domu,ogloszenie,1803,L2Fkb3BjamEta290YS1rb3Qtc3p1a2EtZG9tdSxzdWIscDEuaHRtbA==.html
Biała kotka ma czas do 26.04
Mrata pisze:A Pucuś dalej na pierwszej stronieSiedzi obok, udeptuje czarne pranie
i jest oburzony, że chociaż rok już siedzi w nowym domku, to nadal chcą go wyadoptować
A oto Pucuś teraz:
Ładnie go odkarmiliśmy ? Chyba za ładnie...
Petka-P1 pisze:Nie mogę się teraz dokocić ale marzy mi się biały kotek, dlatego narazie zaznaczam wątek
kotika pisze:Petka-P1 pisze:Nie mogę się teraz dokocić ale marzy mi się biały kotek, dlatego narazie zaznaczam wątek
Czasem marzenia się spełniają.![]()
Idzie lato, wysyp kociaków. Śnieżynki zazwyczaj są sprzedawane na allegro,
lub innych portalach, czasem jednak trafiają też do mnie.
Szukam im wtedy super odpowiedzialne domy.![]()
Zeszłoroczne pianeczki trafiły do wspaniałego domu. Malinka była niedawno sterylizowana.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości