Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:A dla mnie było zaskoczeniem jak moja Niunia pognała Franciszka z mojego łóżka, o czym pisałam już w swoim wątku.
ryśka pisze:Czy Kasia doszła już do siebie?![]()
mb pisze:Och, żeby wreszcie w tym roku udało mi się zrobić trawnik z prawdziwego zdarzenia, to kupię sobie kosiarkę i będę ścinać trawkę w sposób cywilizowany![]()
Jak na zdjęciach w gazetkach OBI, Leroy-Merlin itp. itd.
anna09 pisze:Kup sobie traktorek - kobiety na traktory!
MaybeXX pisze: Fotki ogrodowe przyprawiają obserwatorów o paskudne uczucie zazdrości![]()
![]()
anna09 pisze:O Ty, okrutnaTak nas nie mających ogródka dręczyć widokiem zieleni... już sama zzieleniałam z zazdrości
![]()
kasia86 pisze:Widać, że dziewczynki są bardzo szczęśliwe na trawce( któż by nie był!)![]()
ryśka pisze:Ależ pięknie w ogródku!Nie pokazuję zdjęć kotom, bo musiałabym wysłać Śnieżkę i Mamelkę do Ciebie na wczasy do ogródka
i Kasia mogłaby tego nie znieść
ryśka pisze: Czasem pod naszymi oknami przemyka jej syn, jedyny, który przeżył z poprzednich miotów. Jeszcze rok temu był rachityczny (taki chudy roczniaczek), teraz ma większą masę i z lubością obsikuje samochody na parkingu. Niestety nie wiem, gdzie zamieszkał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości