MaryLux pisze:A ja nawet nie wiem, co to jest mąka. Cuję się okropnie niedoświatcona
Inka
To takie cos drobniejsze od zwitku w kuwecie.
Podobno da sie jesc.
Mru
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:A ja nawet nie wiem, co to jest mąka. Cuję się okropnie niedoświatcona
Inka
Dorota pisze:MaryLux pisze:A ja nawet nie wiem, co to jest mąka. Cuję się okropnie niedoświatcona
Inka
Podobno da sie jesc.
Mru
kalair pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:A ja nawet nie wiem, co to jest mąka. Cuję się okropnie niedoświatcona
Inka
Podobno da sie jesc.
Mru
Da się. Próbowałam. Klei się.
Lafinka
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:A ja nawet nie wiem, co to jest mąka. Cuję się okropnie niedoświatcona
Inka
Podobno da sie jesc.
Mru
Da się. Próbowałam. Klei się.
Lafinka
A ja sie zakrztusilem![]()
Mru
tosiula pisze:mąki i bułki tartej pilnuję bardziej niż mięska nawet
Dorota pisze:tosiula pisze:mąki i bułki tartej pilnuję bardziej niż mięska nawet
Wzorowa Pani Domu
Dorota pisze:Ja-Ba pisze:Femka pisze:trzeba było schować na miejsce, a nie fochy strzelaćJa-Ba pisze:Femka pisze:co się stało ze ścierką?
ma piękny zapach, w sam raz dla kociary![]()
koty nie maja łatwego życia z bałaganiarami..a to moje bydlątko tylko pilnuje żebym jakąś ściereczkę zostawiła nie schowaną. W ten sposób wzbogaciłam się o stosik ściereczek przeznaczonych wyłącznie dla Felka
Krochmalisz je?
bądź spokojna, on coś wymyśliJa-Ba pisze:Kupuję pomysł![]()
![]()
ciekawe jak ją Felek bedzie sobie zakopywał pod doopskiem
tosiula pisze:Cześć MruAle się fajnie wysypuje żwirek z worka. Pysia mi pomogła, a Tosia wykulała się w żwirku i go rozniosła. Super zabawa
![]()
Ratulek
Femka pisze:Ratulek,
gratulujemy zabawy.
U nas za taki numer w ruch idzie ostrzenie noży.
B.K. uciśniona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 23 gości