ewry pisze:kinga-kinia pisze:Dzwoniła do mnie pani która mailowała wczoraj ze mną na temat Fuńci wprawdzie pani dla której ma być kot wolała by kocura
No i zabieram Fuńcię do Lęborka:) Moze się przedstawię- mam na imię Ewa, mieszkam w Leborku z męzem- Michałem i trójeczką kociastych (Emil, Mietek i Zosieńka).
Fuńcia zamieszka u mojej znajomej- małżeństwo ok 60 lat, na pewno troskliwie zaopiekuą się kicią. Obiecuje dopilnowac tego!! Niestety domek wychodzący...ale mało ruchliwa oklica, domki jednorodzinne.
We wtorek odbiorę Fuńcię od Pani Kingi. Ja się cieszę:)
A ja właśnie chciałam się pochwalić super wiadomościami a tu Ewra mnie wyprzedziła

Fuńcia znalazła dom a tak się bałam nie wiedziałam co robić bo kotki się gryzą już szukałam na gwałt DT dla Fuńci a tu telefon że Fuńcia będzie mieszkać w Lęborku nawet nie wiecie jak się cieszyłam z tej wiadomości

żeby tego było mało miałam dziś telefon w sprawie Milusi trikolorki jest osoba nią zainteresowana i najpóźniej w niedziele okaże się czy i Milusia będzie miała szczęście i pójdzie do domku stałego

w sobotę jadę do weta z kociątkiem i jeżeli nie będą potrzebne kolejne zastrzyki to kicia w sobotę pójdzie już do nowego domku

a więc trzymajcie kciuki za nadchodzący tydzień by dla wszystkich trzech kotek które są u mnie był pomyślny