biedny ten powypadkowy kocurek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:strasznie biedny ten kocurek![]()
zaczynam sie o niego bardzo, bardzo martiwć.
Ma spuchniete przednie łapki, nie wiadomo czemu mu spuchły, nie jest wyczuwalne zadne złamanie![]()
mamoooo, on powinien iśc na tymczas, powinien miec porobione rtg itd
Marysiu, tak bradzo chciałbym go zaszczepic piatką, ale on na antybiotyku-nie mozna szczepic,
nie wiem co z nim bedzie![]()
( Twój dom z kotem z fiv to i tak dla niego byłaby sznasa, ale ja nic o nim nie wiem, teraz ciut syka, ale widac,ze sie panicznie boi, daje sie głaskac, brac na rece)
Moge tylko napisac, ze jak ktokolwiek wziałby go na tymczas, to my zbierzemy pieniazki na przeswietenia i leczenie ewentualne![]()
On moze tylko potłuczony, no nie wiem
![]()
no i znów kolejne dwie kotki nowe
jedna na siłe chciała wejśc jednej pani do domu
chciała wejsc, bo własnie zaczeła rodzic.
wczoraj wieczorem trafiła do schroniska, dzis juz jedno małe na swiecie![]()
Sliczna, szarawa, na razie syczaca, i niestety znów na obserwacjii, bo ugryzła ta Panią. ale p.Waldek normalnie ja wział na ręce do transporterka. Kota na obserwacjii nie mozna leczyc, szczepić, nic![]()
i kolejna kicia na ostatnich nogach, taka korytarzowa skąś.Jakis czas temu przyplatała sie na korytarz w jednym bloku.
była dokarmiana.totalny domowy miziak.Pewnie wywalona.
Tez pewnie urodzi w schronisku, bo sterylki w przyszłym tygodniu chyba, a ona zaraz peknie
Beldonia kiepska-o dzis na antybiotyku-kciuki potrzebne
Elza nadal pokichuje, ale ogolnie je , mizia sie itd
Mała1 pisze:moge go wziąc, w schronisku tez chca zeby dostał szanse, trudno, ci ludzie mieli go odebrac juz trzy dni temu
dziewczyny, postaram sie zalatwic inny transport do tego abrza, konkretnie mame Bandziorka-moze da rade na dłuzej pojezdzic.
będe wiedziec za 15 min
Będziemy potrzebowac pewnie wsparcia w leczeniu jesli okaze sie ,ze kocio potrzebuje zabiegów ortopedycznych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: anna1402, MaartaQ i 238 gości