batumi pisze:Skoro alergogenna jest ślina dlaczego wet mówiła o tym, ze czarna sierśc jest bardziej alergogenna?
O rany..Może inna wetka?

Batumi, po prostu zrób co możesz. Nie martw się na zapas. Będzie ok.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
batumi pisze:Skoro alergogenna jest ślina dlaczego wet mówiła o tym, ze czarna sierśc jest bardziej alergogenna?
Tyzma pisze:Dzień dobry, nie było mnie półtora dania a tyle natrzaskałyście. Co do testu - wrócę - na pewno sporo odpowiedzi było losowychMożna uznać, że mam szczęście.
batumi pisze:ok... ja jestem z natury panikara, jesli chodzi o zwierzaki... bo sama to do lekarza ide jak jestem bliska smierci. Mam 2 dni na przemyslenie, doczytanie i zadanie 100000 pytań wetowi. I może pójdę do 3 weta z Bellą...
batumi pisze:apropos szylkretek... tak wczoraj błysnął mój TŻ w pracy, przy kolegach...
Przychodzi do nich do pracy szylkrecia na jedzonko(wg jego opisu "takie sraczkowato pomieszane wszystkie kolory teczy") I mój Ukochany, napakowany moja wiedza miauową, dumny jak paw oświadczył kolegom, gdy zastanawiali sie jaki to kolor
- To jest kolor szynszylowy... taki kolor maja tylko dziewczyny, kocurów nie ma szynszylowych
![]()
![]()
batumi pisze:apropos szylkretek... tak wczoraj błysnął mój TŻ w pracy, przy kolegach...
Przychodzi do nich do pracy szylkrecia na jedzonko(wg jego opisu "takie sraczkowato pomieszane wszystkie kolory teczy") I mój Ukochany, napakowany moja wiedza miauową, dumny jak paw oświadczył kolegom, gdy zastanawiali sie jaki to kolor
- To jest kolor szynszylowy... taki kolor maja tylko dziewczyny, kocurów nie ma szynszylowych
![]()
![]()
Tyzma pisze:Dzień dobry, nie było mnie półtora dania a tyle natrzaskałyście. Co do testu - wrócę - na pewno sporo odpowiedzi było losowychMożna uznać, że mam szczęście.
kalair pisze:Tyzma pisze:Dzień dobry, nie było mnie półtora dania a tyle natrzaskałyście. Co do testu - wrócę - na pewno sporo odpowiedzi było losowychMożna uznać, że mam szczęście.
Hallo Tyzma! A jaki wynik?
bazylica pisze:przepraszam że wetnę się w temat ale
czytałam na innym wątku i zobaczyłam takie kocie a wiem że ktoś tutaj lubi kredki
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=65 ... start=1140
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1 i 84 gości