lutra pisze:Halo, Marek! Halo, Marek!
Skontaktuj się ze mną proszę. NIe mogę Cię telefonicznie złapać.
A
jest u weta
Moderator: Estraven
lutra pisze:Halo, Marek! Halo, Marek!
Skontaktuj się ze mną proszę. NIe mogę Cię telefonicznie złapać.
A
Liwia pisze:Tweety, kłócę się li i jedynie z mężem![]()
A pozwolenie na urodzenie kociąt kotce w sezonie kociakowym, w domu po pp za niezbyt trafiony pomysł ale przekonywanie nie jest moja intencją bo każdy robi to co uznaje za słuszne. Napisałam o epizodzie sprzed kilku tygodni i tyle.
edit_f pisze:przepraszam za brak wielopolowania.. zaliczyłam wypadek i rozbiło mnie to na kilka dni.. samochód zlawetowany, ehh.. mogę kogoś zastąpić jeśli chodzi o wielopole: w środę lub w czwartek lub w piątek lub w sobotę wieczorem.. jeśli ktoś nie chce zrezygnować z dyżuru w tych porach, wpisuję się na niedzielę do południa, 27 i 29 wieczór..
milu pisze:edit_f pisze:przepraszam za brak wielopolowania.. zaliczyłam wypadek i rozbiło mnie to na kilka dni.. samochód zlawetowany, ehh.. mogę kogoś zastąpić jeśli chodzi o wielopole: w środę lub w czwartek lub w piątek lub w sobotę wieczorem.. jeśli ktoś nie chce zrezygnować z dyżuru w tych porach, wpisuję się na niedzielę do południa, 27 i 29 wieczór..
Jeśli Ci to pasuje, to może mogłabyś w środę wieczór wziąć mój dyżur? Mi chyba się praca przedłuży do 20.45, brrrr, więc na WIelopolu mogłabym być dopiero dobrze po 21. Ale czy jesteś sama w porządku po wypadku?
markopolo00 pisze:Moge prosić o wystawienie na allegro
Dalia wiek około 7 miesięcy- sterylizowana
Jeśli można prosić to proszę o wystawienie do adopcji
jak Państwo zauważyliście dupcia pięknie się zarosła wspaniale
merda kikutkiem ogonka wcale jej nie przeszkadza jego brak
biega , skacze i rozrabia jak inne koty
a nowy właściciel będzie miał ułatwioną sprawe bo nigdy nie
przytnie jej ogona , patrząc z boku wygląda jak miniaturka rysia .
Tinka wiek około 7 miesięcy- sterylizowana
Spokojna płochliwa panienka przytulak
z dopiskiem że nie wydaje kotów na wieś ani do domków wychodzących
dzieki
edit_f pisze:
no to ja deklaruję się na środę wieczór.. a później: 26.04 do południa, 27 i 29 wieczór..
Tweety pisze:edit_f pisze:
no to ja deklaruję się na środę wieczór.. a później: 26.04 do południa, 27 i 29 wieczór..
no to super, że tylko tak się skończyło
skoro będziesz w środę wieczorem to napiszę na pw tel do pani, która na Wielopolu ma garaż i potrzebuje wypożyczyć od nas klatkę aby złapać grudniowego kota, jest chory, pozostałe nie żyją (może to "tylko" kk ale trzeba brać pod uwagę też pp). Możesz też jej w tym pomóc?
kastapra pisze:
Marku śpisz? Obie panny na allegro, a Dalia to Talia
Dołożę tylko te piękne zdjęcia
lutra pisze:Ja dziś popołudniu wielopoluję i chciałam spytać, czy jest jakieś suche, czy coś kupić po drodze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Bizkopt i 66 gości