Chat pisze:8O O jasnygwint, Dagires, ja myslalam, ze to biale to taka puszysta kolderka dla dziecka![]()
nie wątpie ,ze bedzie tez taką role spełniała moja ukochana Biała Zosia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:8O O jasnygwint, Dagires, ja myslalam, ze to biale to taka puszysta kolderka dla dziecka![]()
Chat pisze:Masz to jak w bankuMacie racje, tutaj, na forum mozna nareszcie swobodnie mowic o kotach i nikt nie patrzy jak na wariatke...
Przed narodzinami Jasia przyjechala do nas moja mama. Zdecydowanie antykocia. Oczywiscie probowala sklonic nas do pozbycia sie kota.
Podczas naszego pobytu w klinice(TZ spal tam z nami) mieszkala sama z naszym kotem. Tak skutecznie biedaka przeganiala, ze jak wrocilam z kliniki siedzial w najciemniejszym kacie piwnicy, za cysterna z mazutem, smutny i przerazony...Nie bede Wam streszczac tego, co powiedzialam mamie...W kazdym zeszlam z trudem do piwnicy, odszukalam kotecka i ku zgrozie rodzicielki zabralam go do lozka...Pupus, przepraszam za OT, ale do dzisiaj mnie to boli i zal mi... A najwieksza mam satysfakcje kiedy przyjezdzamy do POlski, do rodzicow stesknionych za wnukami, z kotem
Dagires pisze:Chat pisze:8O O jasnygwint, Dagires, ja myslalam, ze to biale to taka puszysta kolderka dla dziecka![]()
nie wątpie ,ze bedzie tez taką role spełniała moja ukochana Biała Zosia![]()
ale nie mamy pewności, czy należy do tej łapkiGreta_2006 pisze:Ja widzę jeszcze biały pyszczuś i różowy nosek
Femka pisze:ale nie mamy pewności, czy należy do tej łapkiGreta_2006 pisze:Ja widzę jeszcze biały pyszczuś i różowy nosek
batumi pisze:Ja tem wątek bym kazała czytac jako lekture obowiązkową niedouczonym konowałom co to strasza przyszłe mamy toksoplazmozą.
Cudo... a zdjęcia![]()
pozdrawiam serdecznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 29 gości